mandag, januar 31, 2011

Total kollaps!


Ja her er resultatet av vinterens snøfall på heimplassen til pappa. Gjett om vi er glade for at det ikka var dyr eller mennesker i fjøset!

Kollaps ble det også på moralen min med sunn kost etter infeksjonen, og i helga måtte jeg erkjenne at det igjen begynte å bli dvaskt rundt midja etter 2 måneder uten trening. Så i dag fikk gummimerra komme til heder og verdighet igjen, til og fra jobb. Selvfølgelig måtte jeg jo ha værgudene på min side...

Bilde lånt fra Adressa.no

Jada. Sånn går no dagan... Men det gikk fint, og turen tok ikke lengre tid enn for 2 måneder siden! Det var vel den største overraskelsen, og gledelig sådan. Så da kan jeg klappe meg selv på skulderen med den tidligste start på sykkelåret hittil,- i januar *glis* At det ble den siste i måneden snakker vi ikke så høyt om ;)

Det skal visst bli 15 slike dager her i Barteby'n, så da er det bare å holde varmen i huset så vi rekker tørke alt mellom hver tur.

Ha en strålende ny uke alle sammen! 


3 kommentarer:

Siv Janne sa...

Hmmm, kjenner meg igjen etter to treningsfrie mnd.. Her er det fortsatt snø og masse is...så sykkelen står enda.. Godt at du klarte å holde samme tempo :) :) Trist med kollapsen. Lykke til med kurset...bor litt for langt unna til å delta..
Ha ei fortsatt fin uke :)
Klem

Heidi sa...

Heisann.

Syns jeg dro kjensel på fjøset og måtte til å bla i forige ukes aviser. Joda der kom det. Drevatnet i Mosjøen. Leste om det i Helgeland Arbeiderblad, så jeg skjønte at det måtte være her omkring.
Jeg bor i Mosjøen. Jobber og går på skole der,men akkurat nå er jeg i brønnøysund for 12 ukers praksis. Her er knapt en snøflekk å se. Men OOOM det regner...!!! og blåser.

Ha en strålende uke

hanne sa...

Hei du, skal si været tar nordover! Heldigvis ingen personskader, det er bra oppi elendigheta..
Ja, nå er det full rulle med trening! Bra at tiden du brukte er den samme :-) Tipper du er raskt tilbake der du var for operasjonene. Take care og god uke! Klem