fredag, januar 14, 2011

Jeg lengter etter lys...


Det er vinterkulde fortsatt, og her hvor jeg bor får vi ikke sola inn vinduene igjen før i slutten av januar...
Flyttet fra Nordland for å slippe unna mørketida, men selv her i Trondheim er det altså områder som ikke har sol midtvinters. Så jeg teller ned dagene til solstrålene igjen kan smyge seg inn kjøkkenvinduet og spre seg utover stua.

Enn så lenge får jeg heller nyte telys og disse vakre blomstene på kirsebærgreinene. Jeg synes de er så utrolig vakre, og så gir de et løfte om lysere og varmere dager for meg. Lysestakene i tre er fra Kremmerhuset og den hvite fra Søstrene Grene. Fatet de står på fikk jeg av mamma og pappa i bursdagsgave for noen år siden, og er fra Kremmerhuset det også. Like glad i det nå som da jeg fikk det.

Men nå får jeg se til å komme meg opp av sofaen. De to minste i familien og jeg er blitt invitert med på MGP på Ørlandet i morgen som julegave fra min yndlingstante (hvorvidt hun fortsatt får lov til å kalle seg det etter denne julegaven kan vi komme tilbake til ved en senere anledning *knis*). Så nå får jeg se om jeg kan finne noe glitter og stas, eller om jeg bare kryper inn i den deilige ulljakken fra Odd Molly som jeg kjøpte på januarsalget...? Hehe, det frister i alle fall mest i dag.

God helg til dere alle sammen, og nyt lyset dere som har det! Send gjerne noen solstråler til meg :o)

5 kommentarer:

hanne sa...

God morgen, Tovemor! Sitter her med en kopp kaffe (med fløte...) og venter på at dagen skal begynne! Det snør lett på sørlandet i dag og det ser ikke ut som om vi heller har noe sol i vente.... Koselig med levende lys som erstatning i alle fall! Nydelig fat og lysestaker ;) Kremmerhuset har veldig mye fint!
Du får kose deg på MGP-fest - en opplevelse er det nok ;)
Klemmer!!

hanne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Aquarell sa...

Her i nord er det knallflott vintervær, dog fortsatt uten sol. Men vi teller dager! Ikke lenge igjen til den stikker opp over horisonten igjen... :) Gleder meg til det.
God tur på MGP, det høres jo morsomt ut å være med på det.

Lilly sa...

Veldig fine lysestaker du har her, Tove. De passer veldig godt til resten av interiøret.
Kos dere masse på MGP!
Klem :o)

Pauline sa...

Kjære deg, lite solskinn å sende herfra, men en god og varm klem kan jeg sende!! :-)
Kos deg på Ørlandet i morra!;-)

Klem!!