mandag, februar 21, 2011

Nytt kurs for deg som bor i Trondheimsområdet.


Kort med muligheter! Det blir kortkurs på Børsa denne gang, med plass for gave, skjult tekst og med 3D effekter vil du være klar for vårens mange merkedager. Er du i nærheten 1. mars er du hjertelig velkommen!

Ellers går det trått med blloggingen for tiden. Sykkelen kom frem igjen i januar, og etter det har energien etter jobb gått ned til under kjellernivå... Skulle tro en fikk mer energi av trening? Nope, ikke i en ny kuldeperiode og med dårlig rygg. Men, nå går det mot lysere tider, våren nærmer seg og jeg GLEDER MEG til sol og varme!!! Selv om vi nok må vente en stund til på det siste..... Imens ligger jeg på sofa'n med heklekrok og strikkepinner, og fyller stua med farger. Pute, pledd og genser har det blitt på den lille firbeinte, så dere kan jo da ane min desperasjon etter å kunne gjøre annet enn å ligge paddeflat.. Bilder kommer etterhvert ;)

Men nå skal jeg flate ut igjen, må ha litt hvile til en ny dag på sykkelen igjen i morgen, og hauger med arbeid som venter på jobb. Vinterferie for ungene, men jobb på oss voksne. Håper på en dag eller to sammen med dem i slutten på uka :)

Ha en videre strålende uke alle sammen, forhåpentligvis blir det ikke like lenge før neste innlegg :)

3 kommentarer:

Pauline sa...

Vond rygg hørtes ikke det minste kjekt ut, riktig god bedring!!
Klem! :-)

Heidi sa...

Nydelig kort. Fantastisk at det går an å lage så mye fint. Dessverre bor jeg for langt unna til å gå på kurs. God bedring i ryggen og ha en strålende dag du også.

gudrun sa...

Dette kortet er jo bare HELT nydelig!!!!