onsdag, januar 27, 2010

Kvinner fra venus, menn fra mars...?

Hjemme med sykt barn, hva gjør dere?
Kaosfurien var hjemme i går med lillemor.
Så jeg ryddet, tørket støv, vasket tøy, tørket tøy, la sammen tøy og sorterte i bunker for at familiens medlemmer skal ta med seg sine respektive bunker for å legge dem i skapene sine. Jeg vasket på badet og ordnet for lillemor. Så ilte jeg på butikken siden vi var tomme for middag, brød og melk, og så hjem igjen for å skifte til treningstøy. Deretter var det to treningsøkter før jeg dro på butikken på nytt for å handle det jeg ikke rakk i min iltur tidligere på dagen. Så dusj, middag, for så å ta nye runder med klesvask før jeg til slutt datt ned foran tv'n for å se håndballkamp. Mens thrilleren utspant seg strikket jeg lue til kaosmannen og fortsatte treningen med mageøvelser.
Natt.
I dag var kaosmannen hjemme.
Så han......
...
.....
...
.........
...
.....
...
.....
....

.. ja hva gjorde han? Jeg ba pent om han kunne vaske over gulvene siden det var det som gjensto av vaskerunden for denne gang.
Var det gjort når jeg kom hjem?
Nope.
Var det ryddet?
Nope.
Var det overhode noen tegn på at noe var blitt gjort?
Nope.
Så jeg tømte oppvaskmaskinen og satte inn, la sammen 2 nye maskiner med rent tøy, satte en ny på tørk og en ny til vask før jeg begynte å rydde.

Jeg beundrer menns evne til å bare slappe av i øyeblikket og deres uovertrufne egenskap til ikke å se hva som burde gjøres i huset. Skulle gjerne hatt den egenskapen...

Nå skal jeg feste flere tråder på lappeteppet, det er til nå blitt over 150 lapper på teppet, men ennå er det ikke halvferdig... Så, frem med nål og tråd igjen!
Ha en videre fabelaktig lillelørdag alle sammen :o)

PS!Sliter med pc og antivirusprogram, så jeg kommer meg ikke inn på andre blogger, ei heller til opplastningsprogrammet for bilder så dette ble et innlegg uten bilder...

10 kommentarer:

hanne sa...

Ja, du sier noe....hehe....Har tenkt de samme tankene selv av og til. Skulle ønske jeg også hadde den sikkert sunne evnen til å koble ut.

Har også sykt barn med feber og hals/øre - Helene lurer på om kaninen til Ida er en han eller hun...Dessuten må nok mamma sy sånn stripete pysj nå!

Ha en avslappende lille lørdag videre!
Klem!

Pauline sa...

Høres ganske kjent ut det der...
Men jeg får noen igjen av og til.. "sjekker oljen på bilen din jeg, for det har vel ikke DU tenkt på.."
Fortsatt god bedring til itjsnuppa, og fortsatt god uke til deg Tove!
Klem! :-)

Ann Hedvig sa...

Hmmm, høres i grunnen velkjent ut Tove.

Og det er heller aldri de som har rotet!?!?

Ha en fortsatt god og avslappende lille lørdag!

klem

gudrun sa...

Stå på, Tove!!
Det fine med at menn er "husblinde" er jo at de ikke ser hvis man har "skulket" noen dager heller....LOL

Torill sa...

Sånn er det....
Hjemme med feberbarn i dag jeg også... Så det blir nok gjort litt forskjellig i huset også ja...

Du har forresten 8 på kurset ditt allerede!!! Det gikk unna da vi åpnet for påmelding til SteinkjerScreppa i går!! KNALLarti!!
klems

Rønnaug S. sa...

Hmmm. Her i huset er det nok fakstisk jeg som er mest husblind.... Av og til tenker jeg at jeg skal skjerpe meg... Så nå får jeg kanskje se til å få rydda kontoret....

Håper sykdommer og ale andre uhumskheter forlater kaosheimen snart. Det må vel være deres tur til å være friske og raske nå ;)

Rønnaug S. sa...

Hmmm. Her i huset er det nok fakstisk jeg som er mest husblind.... Av og til tenker jeg at jeg skal skjerpe meg... Så nå får jeg kanskje se til å få rydda kontoret....

Håper sykdommer og ale andre uhumskheter forlater kaosheimen snart. Det må vel være deres tur til å være friske og raske nå ;)

Anonym sa...

Håper du kommer på treff i dag da selv om du har sykt barn. Konseptet husblind menn kjenner jeg til ja:) Men så plutsleig, når han finner det for godt så gjør han supermye på en gang så han blir stort sett tilgitt :)

Jannhild sa...

Kjent....

Håper dere er friske og raske igjen!!

Ønsker deg og dine en flott uke!!

Gode klemmer fra Jannhild

Godt Isolert/Victoria sa...

Ja, det er slik det er!!