mandag, januar 25, 2010

Feberhekling og keeperfeiring!Jeg har sittet her og heklet helt febrilsk, dirret og ristet av spenning mens håndballguttene ble revet og slitt i, ja at håndballkamper var rene strippeshow fikk vi et par eksempler på i løpet av denne utroooolig spennende og herlige håndballkampen!
Endelig kan nervene roe seg, skuldrene senkes og et lettelsens sukk trekkes, Norges håndballgutter tok første steget mot semifinale i håndball-EM med en velfortjent seier mot Østerrike.
Så jodle ivei mens seidelen svinger folkens, i dag er det duket for fest :o)
PS! Godt jeg har deg til å passe på meg Rønnaug, fotball og håndball.. elsker begge deler men nå er det håndballsesong så jeg må nok innrømme at feberen steg noen hakk over normalen i dag ja LOL! Men du verden for en kamp! De vet å holde oss på spenningens knivegg gjennom hele kampene!
HEIA NORGE!!!!!!!!

2 kommentarer:

Rønnaug S. sa...

Lurer på om ikke feberen har steget en. smule for høyt???
"...utrooolig spennende og herlige fotballkampen!" :) :) :) :)

Kardemomme sa...

Heisann :))Håndball skjønner jeg meg ikke så mye på men Snella og Petronella er to glade damer som jeg elsker produktene til!:)
Nyyydelige knapper med glade budskap..De var på oslomarkedet i høst og jeg kunne nesten ikke se meg mett på alle de fine tingene.
Klem fra Kardemomme :)))