fredag, januar 01, 2010

Tusen takk alle sammen!

Tusen takk til alle som har sendt meg julekort! De fikk komme på hedersplass på stuen, sammen med de voksnes julestrømper under vårt julepyntede elggevir. Og for dem som ikke kjenner historien bak dette enorme geviret er det gubberure som har skutt elgen, og det var største elgen felt i området i manns minne, så geviret måtte altså opp på veggen. Det har hatt en svippom innom soverommet, men der er det ikke lengre plass, så i påvente av en gedigen hytte på fjellet får det henge på stua *knis*. For enn så lenge har vi ingen hytte på fjellet, men midt i ei lita bygd på kysten, og noe palass er det definitivt ikke,- bare ca 25 kvm stort.... Men tro det eller ei, vi var 10 stykker som bodde der ei uke og vi syntes vi hadde stoooor plass..... og kanskje det,- det er jo luksus å bo i hytte, selv uten strøm og innlagt vann når man sammenligner det med lavvoer i plaskregn når man ikke nødvendigvis greier holde seg innenfor teltveggene.... hehe.

Siden jeg omsider har fått programvaren tilbake etter kræsjen tidligere i høst, kan jeg endelig få vise litt av julestemningen fra huset vårt. Ikke store greiene, men med stressfri førjulstid og full familiejul med alle besteforeldrene synes jeg vi fikk en fin jul selv om ikke alle detaljer ble perfeksjonert. Sykdom stoppet forberedelsene, men enden ble god og da er allting godt *klemmer*.

Håper dere alle sammen får et videre riktig så strålende nytt år, og nå får vi bruke litt tid på å lære oss å skrive 2010, og kjenner jeg meg selv rett tar det vel nesten ett år, helt til det er et nytt tall å huske igjen LOL!

GODT NYTT ÅR, 2010!

3 kommentarer:

Siv Anne sa...

GODT NYTTÅR til deg Tove.
Så koselig julehus du har.
Håper dere har det bra alle sammen.
Gleder meg til nye treff i året som kommer.

Varm klem fra Siv Anne

Rønnaug S. sa...

Godt nytt år, Tove. Og tusen takk for nydelig julekort. Hadde besøk av Jill i går og vi satt elnge å beundra korta jeg har værtt så heldig å få.

Håper nye året blir riktig fint for dere alle!

Klem

irina sa...

Så fint du har det !! Nydelig !!
Me like !!

Og så vil jeg takke for at du er min bloggvenn ;)

Klem