tirsdag, februar 02, 2010

Kurs og treff, gjett om jeg gleder meg!

Det begynner å bli tid for diverse scrappetreff og kursvirksomhet igjen, og helga 10. - 11. april braker det løs med SteinkjerScrepp{a} igjen. Jeg håper du tar turen innom denne helga, det er en utrolig flott gjeng med damer som pleier være der og jeg er blitt invitert med som kursholder. Så vil du lære deg litt med om tekst og tittel i scrapbookingen, har jeg åpnet opp for 3 deltakere til. Så velkommen på kurs!

I ettermiddag skal jeg til Børsa for å leke meg med noen scrappeglade damer der, så nå har jeg fyllt opp kontoret mitt med maling i alle farger, kartonger og utstyr. Kunne jo ikke risikere at det frøs til is i kulda ;o)

Ha en videre strålende tirsdag alle sammen, håper den blir fargerik og fin!

6 kommentarer:

Moia sa...

Hei på deg Tove, kunne godt tenke meg å delta på Steinkjerskreppa, "æ e jo Steinkjerbygg" Får se om jeg får lagt in en tur oppover, hadde vært koselig å treffe deg og de andre damene. Klemz fra Moia

Maria sa...

Skal absolutt være med på kurset ditt :) Gleder meg som en unge, angra så utrolig på at jeg ikke ble med på kurset ditt i fjor!!

Klem Maria
(www.xmonic.net)

hanne sa...

Ønsker deg lykke til med kurs! Høres morro og inspirerende ut! Vet at det blir bra med deg som kursholder - damene har noe å glede seg til!

Klem! Takk for hyggelige hilsener fra deg på min blogg!

Anonym sa...

Gleder meg også masse til SteinkjerScreppa :) Det var så koselig i fjor, så regner med det blir dobbelt så kos i år!!!

gleder meg til titteltukkel også! :)

Pauline sa...

Ja, det hadde vært noe det.. å få gå på kurs med deg og treffe andre trønderscræpper(e)!!
Kan jo drømme.. ;-)
Ha en fin uke!
Klem!

Julie sa...

Jeg har også begynt å glede med stort til treff, blir kos å treffes igjen ;)

/klem