tirsdag, januar 05, 2010

Shop 'til U drop...?

Det er januar og butikkene har tradisjon tro startet med nyttårssalget.
Så i går etter jobb trasket jeg ned til byen for å se om jeg kunne finne meg noe fint....
Kanskje noen kul julepynt til neste år?
Noen fine gavetips?
Men nei, julepynten fikk stå for meg, jeg er definitivt ferdig med jula for denne gang og nye ting ville uansett ikke få plass på den svært begrensede plassen jeg har til disposisjon på lager...
Ellers var det blandede drops som vanlig på salget. Butikkene har dratt frem alt gammel ræl som har blitt liggende, men jeg fant meg en fin stikket kjole/tunika fra Jean Paul, og til min store lykke var det mest bomull og ikke ull selv om den så slik ut! Kjekt for en som ikke tåler ull men elsker strikketøy :)
Så bar det videre til skobutikk, selvfølgelig!
Gubbelure kan ikke forstå at jeg virkelig trenger flere høye støveletter?!!!
Selvfølgelig trenger jeg det! 2 par er utslitte og klare for søpla, og da må jo noen nye inn :D
Heldigvis fant jeg meg et par klassiske med elastikk bak på leggen så jeg får mine elefantlegger inn i dem... ;)
Men for å kunne bruke dette må det nesten bli litt varmere.....
-14 iskalde var det da jeg stavret meg avgårde til toget i morres.... BRRRRR!!!!!!!
og kaldere skal det visst bli også... og ved fjorden er det KALDT når gradestokken synker under -10 grader! Så det er bare å holde vedovnen igang,- bare synd vi ikke har noen hjemme til å passe den mens vi er på jobb....
Håper dere alle får en deilig dag uansett kulde og shopping!

5 kommentarer:

Lambi sa...

Hehe, dette med julepynt på salg var noe jeg også ga opp. :) Men var i bryllup i helgen og fant meg faktisk nytt antrekk til den dagen bare noen dager før. :) Gøy å shoppe på salg og noen nytt trenger vi selvsagt...ikke minst når det vi ønsker oss er på salg! :) Ha en fin dag!

RitaK sa...

Pleier alltid å finne noe fint når jeg egentlig ikke skal/burde kjøpe noe jeg! Lurer på om du kan hjelpe meg litt? Skal snart til Trondheim en tur, og lurer på hvor jeg finner noen scrapbooking/hobbybutikker? Har ikke bil der oppe, men kan sikkert komme meg litt rundt likevel ;-)

RitaK sa...

Takk for raskt svar. Den Panduro-butikken har jeg vært i før tror jeg, hvis den ikke har flyttet... Får håpe det blir mindre kaldt etterhvert, er 2 uker til vi skal dit. Skal kose oss, titte på byen, shoppe litt og se på 2 hockey-kamper mellom Lillehammer og Rosenborgs U19-lag. Det blir gøy!

Aquarell sa...

Tenkte jeg og ungene skulle dra på salg på lørdag. De må ha nye vintersko, og det har de tilbud på på Obs! Så det kan jo være greit å få med seg. Kanskje mor også finner noe brukanes... ;)

Pauline sa...

Skal sende noen varme tanker til deg ved fjorden jeg , Tove! ;-)
Her har vi bare -8 nå..
Ha en fin kveld!
Klem!