søndag, januar 10, 2010

Rolig helg i kaosheimen.

Nå har vi omsider fått ut jula og du verden så mye lysere det ble! Selv om pynten vår stort sett kun består av juletre, ble forandringen påtakelig. Så nakent at jeg måtte begynne med noen 'fyll opp'-prosjekter... Mer om det kommer etterhvert, må få ryddet litt mer først...
Før helga var jeg en tur innom en av mine favorittbutikker,- Byhaven Blomster. Jeg elsker å tusle rundt der inne og bare trekke inn atmosfæren av blomster, dufter, ting og tang. Måtte innom der i kulda for å lete etter våren. For er det noe jeg trenger nå er det et håp om at den nærmer seg, eller i alle fall kommer en gang...For jeg tåler ikke kulde.
Helt seriøst.
Jeg får elveblest og kløe over hele kroppen. Tåler ikke ull eller syntetiske stoffer mot huden, og bare klør.
Klør og klør og klør.
Konstant!
Så jeg ville kjenne på følelsen av vår,- og den fant jeg!
Butikken bugnet av friske vårblomster! Blomster og små hengetrær, pastellene var begynt å komme frem der julepynten nettopp var, deilig! Hadde det ikke vært for kulden hadde mye allerede da blitt med meg hjem, men jeg får vente til jeg slipper å ut på lange traskerunder i kulda.
De som jobber der er utrolig koselige og serviceinnstilte! I fjor holdt vi på med massiv oppussing hjemme og jeg kunne ikke ta med meg noen vakre funn jeg gjorde der, og de fikk stå i butikken til jeg fikk mulighet til å ta dem med meg utover på hytta :o) Jeg blir alltid møtt med et smil og nyter hvert besøk der!
Mens jeg gikk rundt og trakk inn vårduften kom jeg i snakk med en kjekk jente som jobber der, og lovte å legge ut bilder av noen enkle pulsvarmere jeg lagde til jul. Disse er superenkle, og utrolig varme, myke og gode!
Jeg har strikket dem i alpakka, og de jeg holder på med nå er i silkealpakka,- enda mykere og mindre kløete ;o)
Jeg skal komme tilbake med forklaringer og flere detaljbilder når jeg får gjort ferdig de jeg holder på med nå, men her er i alle fall noen av dem jeg lagde til jul.

En videre deilig søndag ønskes dere alle!

11 kommentarer:

Torill sa...

De ble kjempeflotte! Den fargen var jo bare helt superlekker! Kule knapper!!
klems

Aquarell sa...

Så flotte pulsvarmere! Digger den lilla-fargen.:)

Iselind sa...

Så flotte pulsvarmere.
Inne i min blogg ligger det en award til deg.

Klem

Godt Isolert/Victoria sa...

Så utrolig flotte pulsvarmere! De ser ikke så kjempeavanserte ut så det kan tenkes at selv jeg kan få til å lage disse! Jeg håper du legger ut oppskrift slik at jeg kan prøve! Det var også veldig dekorativt med de knappene!!

Ellen* sa...

Knallfine pulsvarmere! Nydelig lillafarge. Og kule knapper, så klart! Høres veldig trasig ut å ikke tåle kulde akkurat nå. Føler med deg. Men det går jo mot vår da - får håpe den kommer tidlig i år:o)

banglamarie sa...

herlige pulsvanter :)

gudrun sa...

Så flotte bilder fra blomsterbutikken. Godt å høre at vi er på rett vei mot lysere tider :) De pulsvarmerne ser jo HELT HÆRLIGE ut!! Jeg elsker de jeg fikk av deg i fjor. deilige og myke, og alltid varme :)
Ha en fin uke min venn.
KLEM

hanne sa...

Hei Tove!
Så flotte pulsvanter - det garnet så utrolig deilig ut! Må prøve! :) Knappene er jo superkule!
Venter bare på oppskrift her, jeg! Hehe....

Og - jeg skulle gjerne tatt med meg pinnene og kommet en tur! ;)

Kardemomme sa...

Hei Tove :))Så flotte pulsvarmere du har laget! Kulda har fortsatt ikke helt sluppet taket hjemme hos oss men vi er på den riktige siden av jul i hvertfall.
Ser fram til varmere og lysere tider :)Hilsen Kardemomme :))

Julie sa...

Lekre pulsvarmere! Her i huset har også strikkepinnene fått svinge seg i jula.
Gleder meg til neste Trondheimstur, da skal jeg innom butikken "din" igjen ;)

Ann Hedvig sa...

Oi, oi, her var der masse flott. Var å fant meg en nydelig, tett, oridke med masse hvite og rosa blomster på i gartneriet jeg, med lys potte. Så nå føles det som vår i 1 vinduskarm ihvertfall, om man ser bort fra sneen utenfor da ;o)

Du har ikke kuldeallergi da Tove? Har en kusine som har det, og hun må rett og slett ta allergitabletter før hun går ut, for å dempe kløe og rød hud.

Ha en flotters uke på jobb :o)