torsdag, mai 28, 2009

Dill, dall, holloi!



Etterhvert som hytta begynner å ta form skal det pyntes. Sjarmøretappen som enkelte kaller det. Denne etappen vil ta tid hos oss siden vi er 5 stykker + hund som skal ha plass i liten bil, så dette kommer til å ta laaaang tid......

Men da kan jeg glede meg over hver en liten detalj som kommer opp og frem, så her er litt av det jeg har fått på plass til nå.



Tallerkenhyllen har jeg overtatt av mine foreldre, og pappa var så snill å male den før den kom hjem til oss,- tusen takk! Den skal fylles med blader og bøker etterhvert som vi leser og bytter ut.



Metallboksen med lysene kjøpte jeg på en koselig interiørbutikk i Åfjord, kjekk oppbevaring og gjør lys og fyrstikker lett tilgjengelige i en hytte uten strøm.



Parafinlampen over bordet ble kjøpt på nyttårssalget hos Hødnebø. Jeg hadde ønsket meg den lenge, og nå lyser den fint opp til oss på hytta, og kan lett tas med ut på mørke kvelder. Ikke at kveldene i midt-norge er så mørke på sommeren da....


Sandkakeformene er perfekte telysestaker, og jeg er så glad for at min mamma ikke lengre baker så mange av dem, for da kan de lyse opp rundt omkring på hytta,- takk mamma!

Dere får flere oppdateringer etterhvert, men her er i alle fall hytta slik den fremstår nå :)

2 kommentarer:

Pauline sa...

Herlige bilder da, Tove!!
Og så koselig å se at du fant noe i Åfjord..;-)
Tror også glatt jeg kunne handla litt der, hvis ikke heimen var full av ting og tang fra før..
Goood pinse!! :-)
Klem!

Gladie sa...

Så fantastisk lekkert & koselig det er på hytta deres :) Og bedre skal det bli? Wow :)