tirsdag, mai 26, 2009

Busy busy busy....


Det er travelt for tiden, så travelt at blogg, hus og heim, hobbyer og prosjekter blir utsatt på ubestemt tid. I morgen etter jobb drar jeg direkte til Gøteborg på kurs, deretter Oslo for å treffe venner og familie, og så hjem for å starte med overlevelsesoppussing av baderommet. Bare nedvasking og litt maling, men det er en dyd av nødvendighet om jeg skal orke det rommet lengre. Jeg er så evinnelig lei av flisvalget til de forrige eierne at jeg må ty til drastiske endringer. Renovering av det er ikke aktuellt nå siden drenering av hagen hjemme og oppussing av hytte er årets prosjekt, men litt maling må jeg få til.

Så om noen har noen råd til meg om maling som kan dekke over fliser og sitte fast selv om de er superglatte blir jeg kjempeglad. Emaljemaljelakk er det mitt valg er falt på, om det er det rette vet jeg ei.

Det eneste jeg har fått laget på hobbysiden i mai er konfirmasjonskort. De fleste ble sendt avgårde uten at jeg husket å ta bilder av dem, men her er noen kjappe til naboungene.
Nå skal jeg legge meg nedpå litt, flere ukers stress resulterte i stiv nakke og stresshodepine, så jeg får hvile litt i dag i håp om at formen skal være tilbake til morgendagen og travle helgedager.
Hei så lenge!
PS! Jeg skal komme innom bloggene deres etterhvert for å hilse på, må bare få hodet litt over vannet først....

2 kommentarer:

ToneF sa...

Bare titter innom og sier hei :o)
Høres travelt ut...
kan dessverre ikke gi noen konkrete råd om maling/lakk, men emaljelakk høres ikke dumt ut. Har du ikke en bit av en flis eller noe som du kan teste ut på da?

*klem*

salige lavendel sa...

Nydelige kort du har laget!