søndag, mai 03, 2009

Hektisk start på mai....

Det går i 120 for tiden.


Denne helga har vi hatt ikke mindre enn 3 konfirmanter i nærmeste familie, og den har derfor vært fyllt med seremonier, både i kirke og med borgelige konfirmasjoner. I tillegg har vi flere nære vennepar som har konfirmanter, så i rolige stunder har jeg laget opp 8 konfirmasjonskort... For en detaljfreak for meg betyr dette laaaang planlegging og tid, hvilket jeg ikke hadde. Men, vi kom iland til slutt, takket være mamma og pappa som stilte opp som barnevakt for ungene innimellom slagene *klem til dere begge og takk for besøket*.


Jakten på rett kjole og sko ble lang, men jeg kom i havn. Så med råååsalilla høyhelte sko stiklet jeg avgårde i to lange dager med mine allerede i utgangspunktet 180 cm.... God oversikt over de fleste trengselsfulle lokalene LOL! Bilde kommer senere, nå skal jeg strax finne loppekassa, stuptrøtt og uten stiletter *knis*Men først en siste fornedrelse for denne gang.... Bilder av meg selv fra de siste drøye 20 åre.... STØNN! Men, av og til må man bare innse fakta, årene fyker avgårde!

Ikke mye å skryte av her nei....
Bortsett fra de RÅKUUUUULE papirene fra 3ndypapir! Digger dem!!!!!

Dette er min løsning på 'Tar du utfordringen' på kreativsidene på www.Papirgleder.no, og vil du se flere av de kule bidragene til utfordringen, ta gjerne turen innom der! Masser av inspirasjon for den som trenger inspirasjon til å lage sider med miks av bilder!

3 kommentarer:

ToneF sa...

Så kul den LO'en var da!!! Er jo litt artig med en sånn oppsummering da! Og du, vi holder oss kjempebra altså!!! :o)

*klem* kanskje vi har tid til å møtes snart

Jill sa...

Gleder meg til å se bildene!!!
Digget den fotoboxmontasjen din jeg!!!

Gladie sa...

Herlig bildeserie!!! Man kan knapt kjenne deg igjen - men liker nå best den nyeste utgaven jeg daa selv om hun begynner å bli UTROLIG GAMMEL *fnis*