mandag, mars 16, 2009

Tilbakeblikk på oppussing av barnerom

For et drøyt år siden pusset vi opp alle 3 barnerommene, hvorav vel egentlig bare ett ble helt ferdig. Rommet til eldstemann vil jeg gjerne få gjøre mer på, men siden han er 16 år må han være enig i mine valg, hvilket ikke er enkelt med fossilmor som forsøker kommunisere med hormonell tenåring... *sukk* Dette er dermed foreløpig lagt på is...

Rommet til midtimann er ferdig og blir nok ikke rørt med det første. Her er det køyeseng med mulighet til å trekke ut nederste del til dobbeltseng, hvilket er veldig kjekt for oss som har endel overnattingsbesøk.

Rommet til lillemor er allerede under lupen for forandring. Garderobeskapet er tatt ut og byttet ut med 3 som ikke er så dype, men som fyller opp hele den rosa veggen som fremkommer på bildene her. Ennå gjenstår pyntingen, men det får komme senere når jeg får litt mere tid og energi. Kjekt er det i alle fall med masse skapplass til leker, bøker, spill og klær! Nå gjenstår det å smiske med min kjære handyman-pappa så jeg kan få snekret et par hyller til rommet hennes. Jeg har nemlig lekt meg med symaskinen og sydd en Tilda-dukke til henne, kjøpt inn Greengate krus og litt annen pynt som skal få komme opp.
Men her er bilder fra rommene slik de ble da vi pusset dem opp høsten 2007.

Ha en videre fin uke!


3 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Stilig Tove :o) Var noen tips å plukke her til gutterommet ja, stilig med treet og dekor.

Ser du er slekt med hun samme damen som meg, hun er glass og ramme på veggen her hjemme også ;o)(Rammen på jenterommet)

Håper du får en fin uke!

Karna sa...

Så fine rom...tipper de er storfornøyd!

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefine rom! Likte veldig godt dekoren over pulten på gutterommet.