onsdag, mars 25, 2009

Om kino, oppussing, kaoskontroll og sånt......


Nå er jeg hjemme etter en laaang ettermiddag på kino, ja for det kunne vel ikke gå helt knirkefritt når medlemmer av kaosheimen skulle se film...? Ikke noen store problemer, men da filmen begynte var det ikke noe bilde... Ny reklame og så samme problemet igjen. Jaja, filmen kom igang etterhvert og om det ennå er noen som ikke har vært og sett den,- DRA NÅ!!! 'Menn som hater kvinner er en fabelaktig film som jeg gjerne ser om igjen, men da når den kommer på dvd så jeg kan ligge langflat på sofa'n og bare sløve.... *knis* 2 1/2 time sittende i ro var en prøvelse for stressede ben og dårlig rygg. Men, verdt det!
Bildene er altså ikke fra filmen, men fra jenterommet. Stadig nye ting som kommer opp der, men fortsatt endel igjen før det kan sies å være ferdig. Men, noen koselige små elementer har i alle fall fått komme frem i dagens lys, til lillemors store glede.
Nå, skal jeg se om jeg kan komme meg over haugene på soverommet vårt, og kanskje finne senga... Tror jeg skulle hatt min kjære mor her, da hadde det nok blitt fart i svingene når det gjelder rydding og vasking...... Hun er vår livredder i en hektisk hverdag, bare synd hun bor så laaangt unna. *Klem til deg mamma*
2 kommentarer:

Marianne Hope sa...

sånn blå koffert med grønne prikker har jeg også (okey, Lotte har)!! he, he. Tildadukkene dine er fantastiske. Du burde starte dukkeklærproduksjon!!!! Den blå jakken var jo bare helt rå!

Kristine sa...

Så fint det blir på rommet hennes. Jeg får inspirasjon til å begynne på Julia sitt :)