onsdag, mars 11, 2009

Jeg digger disse bokstavene!

Vi holder fortsatt på med å rydde og flytte inn på soverommene, så kaoset råder i huset, men jeg fikk i alle fall montert opp billedlisten min og flyttet elggeviret ut fra soverommet i helga.
Det var nemlig mitt trumfess for å få gjort om på soverommene.... For nåde den som truer med å ta det ned.... hjemme det unna...... *sukk*
Men, nå er det oppe på stua, og jeg synes faktisk at det ble ok over ene sofa'n på stua! Så der får det henge til jeg finner på nye stunts.... I alle fall til vi får flyttet ferdig inn på soverommene LOL!
Neida, gubbelure er ikke noe troll som forlanger at det skal være oppe. Ha er verdens søteste og snilleste :o) og når man har felt største elgen i manns minne i elgvallet er det vel på sin plass at han får ha det oppe til stas en stund.

Jeg er så glad for å ha en handyman til pappa!
Han har laget disse kule bokstavene til meg :o)
Til jul laget han JUL i hvitt, og nå har jeg disse flotte H og S'ene i sort.
Bokstavene som pappa har laget til meg tar han opp bestilinger på. For 15 cm høye bokstaver i tre tar han 50,- og for 30 cm tar han 150,- + porto. Han lager de bokstavene du måtte ønske, og maler dem om du måtte ønske det. Send meg en mail om du ønsker deg bokstaver!

5 kommentarer:

Aquarell sa...

Så flott det blir hos dere!
Prektig elggevir...:D

Pauline sa...

Ser da riktig så ryddig ut her, Tove!! ;-)
Kjempestilige bokstaver, handymen er alltid kjekt å ha i sin bekjentskapskrets!
Klart elggeviret må være framme!! :lol:
Ha en finfin kveld,klem!!

Lene S sa...

Så stilig dere har det! Og bokstavene er skikkelig kule :o)) Har fått meg noen tøffe grå i metall, H-O-M-E, men jeg er på jakt etter flere så det er mulig han får en bestilling ;)

Jill sa...

Lekre bokstaver, digger de jeg oxo!!!
Skikkelig tøfft med elggeviret i stuen, mye bedre nn på soverommet må du si til gubben, nå kan jo flere få se det!!!!!
God helg til deg og dine

ToneF sa...

Så flotet bokstavene ble ferdigmalte!!!
Flinke Pappan din!!!

:o)