torsdag, januar 08, 2009


Tusen takk Berit! Så utrolig koselig å få denne beskjeden denne våte dagen her i Trondheim.

Jeg har endelig begynt å komme meg i siget igjen med bloggingen etter laaaaaaaang tids tørke, og da er dette ekstra koselig :o)

Denne oppmerksomheten vil jeg gjerne gi videre til forskjellige bloggere, både innenlands og utenlands, det er så utrolig mange flotte blogger der ute! Så jeg sender stafettpinnen videre til Gudrun , Chez Larson , Rhonna Farrer, Mias Landliv og Lene.

Så til det verste..... 5 ting om meg.....Jeg er totalt avhengig av mørk sjokolade og lakris, å få gå barbeint hele året, ha noe imellom hendene til enhver tid (håndarbeide, pc, scrapbook-relaterte ting o.l.) samt interiørblader, kan ikke leve uten!

I got this award from Berit, thank you! Such a cosy thing this grey and wet day in january. I'm sending this award to som fabulous bloggers in different countries, Norway, Sweden and USA. Love all your inspiring work ladies! So to my 5 addictions..... I love darc chocolate, liquritz, have to have something to do at ALL time, need to be barefooted all year long (yes even in the cold winter) and I can't live without interior magazines....

The rules are like this:

1. Put a link on your blog from whom you got it.

2. Give it to 5 new blogs (which in their turn have to give it to 5 new blogs).

3. Put a link on your blog to those blogs you give it to.

4. Give the blogs you give the award to a note that you have given them this award.

5. Write 5 things you are addicted to

4 kommentarer:

gudrun sa...

Å, så koselig!! Tusen takk, Tove. :)
Bloggen din har jo virkelig blitt utrolig flott og spennende. :) Stå på!
Go' klem

Lene S sa...

Takk og takk og takk! Så hyggelig å få en award av deg :o) :o)

ToneF sa...

Hei Tove!!!
Så artig å se at du er en aktiv blogger igjen :) Masse flotte bilder og inspirasjon her!

*klem*

Mia sa...

Tuuusen, tusen takk for denne flotte awarden. Den setter jeg virkelig pris på, selv om du kan bli tilgitt for å tro at jeg ikke gjør det... så sen som jeg er for å takke for den. Dette beklager jeg virkelig, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på den... bare at jeg er treg!