tirsdag, januar 13, 2009

Hyttedrømmer....
Vi har ikke ei stor hytte, ikke engang vår, men ei lita ei til låns av svigermor. Den ligger ikke ved sjøen eller på fjellet, men midt i bygda Bessaker... Men det er ei lita hytte med muligheter, tusleavstand til bryggekanten og butikk. Kort vei til svigermor og vaskemaskin også, hvilket kan være kjekt for kaosfamilien med 3 barn og hund... Det er som nevnt tidligere ikke noen vinterhytte siden vi ikke har fått montert ovn, fått inn vann og strøm o.l., men det er lov å lengte til sommervarme og hytteliv nå i det grå og gufsne januar-Norge ikke sant...?

Her er bilder av noe jeg håper kan bli, samt bilder fra starten på plattingprosjektet som vi skal fullføre til sommeren... Tror dere at vi blir ferdige i løpet av sommeren...?
Det øverste bildet er hentet fra nett, en liten drøm om at vi kan få det så koselig som dette etterhvert.....

2 kommentarer:

Tuvstarr sa...

Hej Tove, kom hit tillfälligt. Jag och min man semestrar ofta i Skandinavien och har varit i Trondheim två gånger. Mycket trevlig stad och mycket trevliga folk. Ska titta lite omkring på din fin blog. Några bilder på din hemstad finns på http://www.fotowelt-ralf-thiele.de
Kom gärna förbi en sväng om du har lust.
Ha det så gott.

Pauline sa...

Det blir nok bra skal du se, Tove!! ;-)
Flott drømmebilde det øverste!
Sitter her og drikker litt 'peppermint/twist' te og koser meg med bloggen din, ha en finfin kveld!
Klem!