mandag, januar 05, 2009

Trender for 2009


Bildet er av Trevor Dixon, du finner flere bilder fra han her: http://www.212artist.com/

Dette synes visst å være gjennomgangstema innenfor alle områder i disse dager. Jeg ser at interiør- og scrappe- miljøene har endel sammenfallende spådommer, som gjenbruk, retro, sterke farger o.l. Det er vel litt av grunnen til at jeg liker å følge med innenfor begge miljøene, det er mye inspirasjon å hente overalt og til hva som helst.

Hva trenden blir innenfor scrapping og interiør i år vet jeg ikke, men jeg selv kommer til å lage meg fargerike puter itl sofa'n min over jul. Nå har det vært hvitt på hvitt i hele jula, men nå som vi går mot vår vil jeg ha farger. Masse farger, i små doser. Gjerne litt retro... og GULT!... og så bokstaver da... Pappa skal få en STOR bestilling fra meg snart! Har lett etter inspirasjon ei stund, og her er noen av bildene jeg har lagret på til inspirasjon. Hvor de er hentet fra husker jeg dessverre ikke nå, de har ligget og godgjort seg i filene mine ei stund nå...

Kanskje dere får litt inspirasjon av bildene dere også?

2 kommentarer:

Rønnaug S. sa...

framtida er det vanskelig å spå. Men morro er det, lel.

Gratulerer med ny heading. Stilig!!

Mia sa...

Oisann, her var det trendy, gitt! Men farger er ikke meg imot, og jeg deler dine, og andres spådommer om at farger vil igjen være mer synlige i interiøret. Men jeg holder litt på hvitt også, som en "crisp" bakgrunn til de friske, og gjerne retro, fargene.

Takk for hyggelige hilsen i bloggen min. De setter jeg pris på, og koselig å besøke deg her.