mandag, januar 12, 2009

Litt naturlig inspirasjon...Hehe, ja jeg leter etter naturmaterialer til å bruke i interiør og scrapbooking.... det vet alle som kjenner meg. Jeg har et gedigent elggevir over senga, og ja jeg skal ta bilde en dag, men det er så rotete der........ *sukk*
Av alle ting har jeg lyst til å henge dette geviret på stua! Vel, hvor lenge det varer vet jeg ikke, men det er litt av forsvartet mitt til gubbelure for å få gjøre om på soverommet vårt.... igjen... Jeg vil omorganisere hele rommet med dype skap i håp om å få ryddet mer opp på rommet. Det er nemlig mitt store problem,- lagringsplass og evnen til å holde det ryddig rundt meg... *stønn*.
Men jeg må ha alle planer om resirkulering av eksisterende skap og omplassering av gevir på plass først for overhodet å få begynt på prosjektene mine....
Jeg har lenge sett på lysekronen som er vist påp det ene bildet her, den må jo passe bra sammen med geviret...? Men jeg vil vel egentlig heler ha det på hytta når alt kommer til alt... Bare at da må vi bygge ut hytta først så vi kommer oss rundt geviret LOL!
Nok om det. Håper dere lar dere ispirere av dagens naturmaterialer.
So long!

3 kommentarer:

Lene S sa...

He he he, du skriver så morsomt, jeg synes jeg hører deg ;o) Kjempeflotte interiørbilder! Lysekrona var helt rå! Og de hyllene øverst..sukk!

KLÆM

gudrun sa...

Skjønner at du drømmer om nye hærligheter på soverommet ;)
Mye fine bilder du har funnet fram.
Ha en super uke
~gudrun~

Jill sa...

Har du et elggevir over sengen.....
,,,,,,
....
vantro.... fniser...så maskulint!
Vet jo at gubben jakter :-)
Gleder meg til å se bilder!
Tror vi må ringes litt om den artikkelen vår :-)
Alt vel jeg har produsert noen sider :-)
Klem