søndag, februar 22, 2009

Strikke-strikke-strikk

Det er fastelavenssøndag i dag, men her i kaosheimen ligger vi fortsatt med influensa, og orker ikke tanken på å bake eller gjøre noe som helst form for arbeidsstykker. Men ullsokkene er på, og i den anledning googlet jeg litt etter strikkeinspirasjon på nett, og se på disse fantastiske strømpene! Jeg må definitivt oppgradere strikkestrømpene mine!
Ikke det at jeg ikke har strikkede strømper altså.... Tror jeg kunne fyllt en hel søppelsekk om jeg hadde ønsket med strømper til fæmili'n, men det er jo kjekt med litt forandring ikke sant...?
I mellomtiden er det en tildadame under tillaging her i huset, og siden jeg ikke orker hutre nede i kjeller'n ced symaskina, har jeg funnet frem litt deilige rester av alpakkaull og heklet litt tøy.
For seriøst,- det er vinter ute ennå, og hun kan jo ikke fryse på seg en snue hun også?!
Bilder kommer etterhvert, men hun er litt for uanstendig ennå uten bentøy........
Men nå får jeg legge meg litt igjen. I morgen blir det tur til legen da litjsnuppa har pådratt seg en dobbeltsidig ørebetennelse.
Kos dere videre på fastelavenssøndagen!

3 kommentarer:

Pauline sa...

Ja, her var det jo mye lekkert!!
Iallefall for den som kan å strikke... ;-)
Tror dere har fyllt årskvoten for sykdom i heimen før februar er gått.. riktig goood bedring!! Klem!

Jill sa...

God bedring til små og store i kaosheimen!
Lekkert med sånne lange strikkestrømper til skjørt :-)
Gleder meg til Tilda er anstendig nok til å vises frem, kjøpte den nye tildaboken igår... vet ikke helt jeg...litt vel rÅsa....
KLem

hanne sa...

Hei du, Tovemor! Føler med deg/dere...fremdeles syk, jeg også...Herlige sokker, midt i blinken! Har strikket selbuvotter til den store gullmedalje...liker det urnorske...hihi.
Klem