lørdag, februar 21, 2009

Ny artikkel på Papirgleder!


Om du tar turen innom KreativsidenePapirgleder er det nå kommet en flott artikkel med tips til ulik tekst du kan bruke på scrapbooksidene dine, tekst du skulle ønske at du hadde kommet på selv. Til denne artikkelen bidro jeg med en retroside av en herlig boblebuss jeg kom over på en rusletur på Bakklandet i Trondheim. Digger disse bilene! Bakgrunnspapiret er en gaveeske fra Kappahl,- gjenbruk er bra ikke sant ?!
Ellers er det en rolig helg her i influensaheimen. De to minste kom hjem etter vinterferie hos mormor og morfar i går, og vi måtte hive oss på telefonen til en venninne for tips og råd. Togturen hadde nemlig ikke vært snill mot øret til litjpia, og tur til legevakten på en fredag kveld var ikke ønskelig. Tusen takk Katta for krisehjelp på telefonen, resten av natten forløp sovende :)
Nå er det VM på tv'n som får vår oppmerksomhet, ingen orker nemlig gjøre noe annet enn å sløve på sofa'n. En videre deilig helg ønskes dere alle!

4 kommentarer:

Torill sa...

Så utrolig morsom LO!!
Jeg har også denne kartongen liggende...kan jo ikke kaste noe så sprekt!

Takk for inspirasjon, du! Og nå håper jeg jammen dere snart blir friske:-)
lørdagsklem fra SteinkjerScreppa!

Marianne Hope sa...

Flowerpower de luxe! Skikkelig kul! Kos dere på sofaen og god bedring til alle syke

Gladie sa...

Å du hendelse - den var sprek! Selv til deg å være! Digger virkelig at du har bruke den lekre eska - helt perfekt her! :)

Kari ♥ sa...

Så herlig!!! Digger bokstavene!
Her inne hos deg kan man ikke annet enn å bli glad! Så masse lekker og fargerik inspirasjon!
Utrolig lekker den puten du har sydd Tove! Kreative du!!
Kose dere masse på fastelavn-søndag og god bedring til dere alle!
mange klemmer fra kari