fredag, august 27, 2010

16 deilige år,- ingen forhastede handlinger her i gården nei!


I dag skulle vi nok hatt kake og blomster hjemme....
For 16 år siden satte vi forlovelsesringene på fingeren, og der sitter de godt. Noe bryllup er det ikke blitt, og ikke ser det ut til at det blir det heller... For jeg våkner med jevne mellomrom med mareritt. Mareritt om bryllupsforberedelser.... Med det resultat at min kjære blir vekt av at jeg omtrent fillerister han med beskjeden VI SKAL IKKE GIFTE OSS!!!!!

Dette høres sikkert fælt ut, men jeg sier det i ramme alvor... Om jeg noen gang skulle komme på den ville ideen om at jeg skal sette igang med bryllupsplanlegging: SLÅ MEG I HODET MED NOE HARDT! For det vil ta knekken på min sterke kjekke mann! Bridezilla vil få en helt ny dimensjon... Petimeteret og detaljfreaken vil ikke kunne slappet av et øyeblikk, og jeg tør ike love at denne galskapen noen sinne ville forsvinne etterpå... Så noe bryllup blir det IKKE. Så det så.

Men litt oppvartnng hjemme burde det nok vært. Men, det ble som vanlig pizza og pepsi max. Ingen utskeielser. For her i huset har alle 5 blitt forkjølet. Så når smakssansene har dratt på ferie,- uvisst for hvor lenge (selv om det nå viser tydelige tegn til høst og det ennå vitterligen er en stund til høstferien...?) fristet det ikke med noe søtt. Kjedelig når man ikke kan nyte maten... Blomster ble det heller ikke, men jeg nyter heller synet av sommerens skjønne blomster i flott kurv som jeg fikk av den skjønne Pauline!

Dette er en fantastisk dame som alltid tenker på andre, sender skjønne kort og hyggelige overraskelser til dem hun setter pris på :o) Og gjett om det blir satt pris på!!!! Jeg snakker ikke bare om meg selv, for jeg kjenner flere som også har fått disse hjertelige hilsningene i posten KLEM til deg min VENN!
Hun og familien pleier å feriere ute på Fosen, ikke så altfor langt unna hytta vår, og de siste 3 sommerene har de kommet innom oss under Fiskefestivalen. Det er alltid like hyggelig å møte henne og familien, og i år hadde hun med seg denne flotte stauden til meg :o) Den har her fått selskap av en av sommerens suvenirer som gubbelure dro med seg hjem fra skogen,- et elggevir (litt hyggeligere enn slangeskinnet...). Det ble så fint sammen ved siden av vår nysnekrede trapp!

Så i dag koser jeg meg med bilde av deilige sommerminner og innbiller meg at det fortsatt er full sommer ute, mens Kleenexposen tømmes og jeg må hente en ny atter en gang.

GOD HELG ALLE SAMMEN!

4 kommentarer:

fru Dyregod sa...

Bridezilla!
Den var ny! Men det går an å gifte seg stille og rolig, vet du. Bare dere to og forlovere, og reise bort eller ta en tur ut og spise etterpå. Krever minimalt med forberedelser. :)

Pauline sa...

Gratulerer så mye med dagen vennen!!
Og så mye rosende omtale da, jeg rødmer jo her jeg sitter, halvgamle kjerringa! :-D

Snørr og elende har inntatt heimen her også, men foreløpig er det størstesnuppa som er hardest angrepet.
Kleenexboksene tømmes raskere enn i midddelmådige amerikanske filmer... ;-)
God bedring til alle dere, og mimre om sommeren som var kan vi visst alle gjøre!

Annette K sa...

Gratulerer med dagen, Tove. Husk at en lang forlovelse forkorter ekteskapet... Vi var forlovet i ni år før vi fikk giftet oss.

hanne sa...

Håper dere er på bedringens vei, alle! ;) Trasig med forkjølelser uansett årstid.
Gratulerer med dagen!Dere får ta feiringa i etterkant, da! Vi har bare vært forlovet i 15 år vi...;)