onsdag, september 01, 2010

I en sofa fra IKEA...............


Her har de siste dagene blitt tilbragt, og jeg er tilbake igjen etter endt arbeidsdag. Høstforkjølelse er noe herk, eller passer det egentlig noen gang å bli syk? Neppe. Men, nå er jeg tilbake på jobb igjen, og så får ettermiddagene heller tilbringes på denne herlige sofaen.

For jeg hadde noen enkle krav da vi skulle ha nye sofaer til stua for 2 år siden: De skulle være i skinn siden vi skulle få hund i hus, gubbelure tok da veto på mørk selv om jeg ville ha hvit.... I tillegg skulle den være høy nok under til at støvsugeren enkelt kom til under den. Stram og stilren i uttrykket var også et absolutt must. Selvfølgelig skulle den være god å sitte i, men den skulle også være god å ligge i! Valget falt til slutt på Arild fra IKEA. Vi har ikke angret :) Eneste jeg har å utsette på dem er at beina er så tynne at de setter merker på gulvet.... Noen som vet om stålplater med spor i som kan plasseres under beina? Om ikke tror jeg at jeg må få slike spesiallaget.I dag er fiskesesongen i lakseelvene over for denne gang, men jaktsesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg går ikke selv på jakt og fiske, men gubbelure er svoren friluftsmann, og det begynner nok å krible i skuddarmen kjenner jeg han rett. Her er jakttrofe fra noen år tilbake, og denne 17 spiringen hadde tyngste slaktvekt i området i manns minne, så det er et skikkelig trofe. Måtte få komme til heder og verdighet en stund i alle fall. På hylla under er bakstaver min far har laget til meg, og det kyssende paret har min kjære kjøpt på en av sine mange turer til Afrika mens han jobbet til sjøs.

Ikke så mye nytt som foregår mens man ligger på sofaen, men jeg har puslet med litt hekling innimellom, inspirert av Olavas Verden. Ha en videre deilig uke alle sammen, nå skal jeg begynne å forberede maratonfeiringer av bursdager!


Hei så lenge!


5 kommentarer:

Som mine dager er sa...

Meget praktisk og fin sofa fra Ikea. Man må kjøpe etter fornuft også, ikke bare etter det estetiske. Hvit Ektorp + hund = håpløst

Håper forkjølelsen gir seg og at du atter er tilbake i din aktive hverdag.

Klem Marit

Torill sa...

De vimplene har jeg også tenk å prøve!! disse ble knallfine, Tove!!

Skal du på TrønderSaksa? klems og god bedring!

Pauline sa...

Arild ser ut til å være en grei fyr å ha i stua! ;-)
Kan sånne plexiglass"rundinger" til å ha under pianoet være noe å ha under beina til Arild ?? Eller må det være stålblankt?
Søte vimpler du har heklet, her holder jeg fremdeles på med mitt teppe, nå mangler jeg "bare" 138 ruter.. (pluss montering).

Fortsatt god bedring, ha en fin septemberkveld!

Klem! :-)

hanne sa...

Bra du er på bedringens vei, Tove! Kjedelig å ligge på sofaen...selv om den så deilig ut å ligge på, da! :) Ja, jakta er igang og det merkes her i huset... Ett rådyr til nå og flere turer planlagt. Flotte vimpler! Klem

gudrun sa...

God bedring vennen.
Og til lykke med alle bursdagene.
gratulerer til even! :) :)