tirsdag, august 24, 2010

Velkommen til hytta!


Dette herlige fulgeskremselet skremmer ingen, så det får heller hilse alle velkommen til hytta vår :o)
Det var på ferie til skjønne Hanne at jeg fikk materialpakken til denne herlige karen i gave TUSEN TAKK HANNE!!! Her er han trygt plassert under tak ved inngangspartiet på benken jeg kjøpte på no22 i Trondheim i fjor, og jeg bare elsker den herlige 50-tallsfargen på den! Passer perfekt til familieforøkelsen :o)


Tavlen er til å skrive beskjeder på, for når vi er på hytta løper alle i familien hver sin vei som en skremt saueflokk, hehe. Venninner her og turterreng der, bestemor like ved og elver som frister med fisk, ja dere skjønner tegningen. Så om vi drar vet ungene hvor de finner oss :o)

Koselig måte å kunne ønske velkommen på ikke sant?

4 kommentarer:

toi9 sa...

Var så kjempefint fugleskremsel, så den karen greier nok ikke å skremme bort noen :)
Veldig koselig inngangsparti dere har på hytta :)

Ha ei fin uke :)
Klem Toini

Pauline sa...

Kjempeherlig velkomst! ;-)

hanne sa...

Så koselig inngangspartiet på hytta ble! Tavla var jo midt i blinken....Riktig valg! Fugleskremselet mitt er ikke ferdig ennå - sånn er det...Ditt ble jo herlig da, Tove! Tror du må komme tilbake på ferie...jeg koste meg sånn ;)

Josh sa...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh