onsdag, februar 15, 2012

Litt hverdagsliv og et lite strikkeprosjekt.

Det er allerede lillelørdag, og hvor oppstarten på denne uken ble av vet jeg ikke... Eller joda, mandag gikk med til avtaler og ventetid, og litt shopping ... For mens lillemor er på teater pleier jeg å benytte meg av sjansen til litt shopping på Solsiden. Da oppdaget jeg til min store glede at Drillpikene har kommet til sentrum! Dette er selvfølgelig ingen nyhet for dere lettbente her i byen, men for meg som stort sett kun har sett omgivelsene fra sofa'n de siste 2 månedene var det en stor glede å finne butikken!

Gleden ble ikke mindre da det viste seg at de akkurat hadde fått inn mine yndlingssjokoladebiter med chili.... Da ble det Valentinsgave til mannen og meg selv *smil*.
I tillegg fant jeg meg en lekker veske i sennepsgult samt en sort kjole på salg. Nå gleder jeg meg til å kunne ta på noe annet enn flate og solide sko, samt til å kunne gå med veske igjen...

Mer garn ble det også handlet inn, så nå liggestrikes det igjen, og denne gang til en av mine skjønne små tantebarn.  Bilder kommer etterhvert!

Lille vofs er i farta igjen etter operasjonen, og stingene er tatt. Hun humper fortsatt litt rundt på 3 bein, så nå skal hun tvinges til å bruke alle fire. Kanskje hun tror det skal haltes rundt? Jeg går nok foran som et heller dårlig forbilde for tiden der gitt... Men, skjønn er hun :)

Her er et lite restegarnprosjekt i minialpakka,- futteral til min mobil. Det finnes så mange flotte varianter rundt omkring, men jeg måtte lage mitt eget da jeg har en noe større mobil. Men kjekk måte å bruke opp restegarn er det i alle fall!

Ha en videre deilig uke alle sammen! Jeg skal forsøke å besøke bloggene deres så snart jeg kan, så lenge pc'n holder i alle fall... Vi har nemlig daglige krangler data'n og jeg, og det er ikke hver dag jeg får koplet meg på den lengre.... KRISE!!!!

Suu U!

3 kommentarer:

hanne sa...

Deilig med en liten handlerunde en gang iblant, det gjør godt ;-)Gratulerer med ny veske og kjole! Håper jeg får se deg iført habitten til sommeren :-)
Herlig mobiletui! Det ble et vil ha prosjekt....!
God bedring min venn!
Klemmer

الصفوة جروب sa...

شركة ورس لمكافحة الحشرات
شركة ورس لرش المبيدات
شركة ورس لمكافحة الحشرات بالاحساء

الصفوة جروب sa...

افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف