fredag, februar 03, 2012

Brillefin helg...!?!Jeg måtte redigere innlegget mitt litt,- ble for mye for meg å se meg selv på bloggroollen... *rødme* Ser skikkelig sur ut.. Men det er jeg altså ikke :) Så for min egen og andres velbefinnende får dere et lite stemningsbilde fra lyset som kom inn på stuen nå i slutten på januar. For jeg flyttet fra nord for å slippe mørketiden, men her vi bor nå er faktisk solen borte fra vinduene våre nesten like lenge som nordpå. Men, denne gangen gjør det meg ikke noe. Jeg feirer heller med solfest for familien slik min mor gjorde for oss, så får de en smak av mørketid og tilbakekomst av solen som jeg selv fikk da jeg var lita.


Så over til det flaue...
Bilde av meg selv... med NYE briller, og jeg synes de er KULE!
Hva synes dere?


Det går igjen mot helg, og inspirert av Fjellborg og Den gode feen viser jeg frem min 'nye look'. Det er samme brillene fra Armani som Fjellborg har, to sjeler samme tanke..? Men jeg ser jo hvor mye bedre de ser ut på henne enn meg.. Men, jeg digger mine og smiler like mye hver dag lell!

Det ble ikke noe innlegg i går, jeg flatet fullstendig ut etter lunsj på byen med en kjær venninne og mikro'n hennes :) Jaget en eldre mann fra bordet hans for å bå en sofa å ligge på.. Huffa meg, fæle dama! Han satte seg i baren med kaffen sin og jeg ramla sammen på benken, med en ganske stor porsjon dårlig samvittighet for frekkheten min.. Men, jeg hadde ikke greid å innta mat sittende på stol.

Nå skal jeg se om jeg kan få ryddet litt i huset til helga, tror de andre beboerne har lyst til å se annet enn garnprosjekter strødd utover hele stua..? Og så skal jeg ta en runde innom noen blogger. Mange koselige hilsener de siste dagene som både lille vofs og jeg er veldig glade for :)

Ha en deilig helg alle sammen!


6 kommentarer:

hanne sa...

Kuuule briller, Tove! De kledde du riktig godt :-) Alt kler jo også den smukke, da! Deilig med en forandring er det uansett!
Nå klarer jeg ikke å holde tritt her inne på bloggen altså! Skal si du er en racer på å poste! Skjønn liten gris under her!

Ønsker deg og familien en riktig god helg! Her er allerede sofaen og fredagskosematen inntatt!

Klem

Pauline sa...

Fiiine briller på fiiineste dama!!
Goood helg vennen!
Kleeeeeeeeeeeeeem!! :-)

Beate sa...

Hei. Kjempelekre briller! Har nettopp kjøpt briller, men har allerede lyst på nye:) Fin blogg du har!

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف

امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف

الصفوة جروب sa...

شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف مكيفات بالقطيف
شركة تنظيف مطابخ بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف