søndag, april 10, 2011

Svipper innom for å si HEI!


Det er vår i lufta, sommerdekk er kommet på sykkelen, blomster titter nyskjerrig frem i husveggen, gåsungene smiler glad langs turstien og vipa plystrer våren inn i fjæra. Påska nærmer seg med stormskritt, men her er det andre ting som er i fokus. Midtimann skal konfirmeres i mai, og i morgen går startskuddet for vårens Dytt-aksjon.

Så siste uka har vært rolig, en liten rekonvalensuke før jeg må sette inn ekstra gir med trening. For jeg ble superinspirert av fjorårets skrittellekonkurranse. Så inspirert at jeg nå har syklet ett år. Vekta er den samme som etter fjorårets runde, og nå skal den videre ned. Så i kveld skal jeg finne frem målebånd og vekt, så skal jeg ta opp status igjen når jeg er ferdig om 8 uker. For målet er å bli sterkere, men for ikke å overbelaste en skranten kropp må jeg ned i vekt også... Men for dem som kjenner familien min kan jeg ikke foreta noen slankekur på oss alle,- resten er som noen staker... Bare meg som er bolla pinnsvin, hehe. Så her skal det trenes, MASSE! Greit å ha sagt fra her,- så har jeg kniven på strupen ;o)

Flere som skal være med på årets dytt-aksjon? Si fra så kan vi inspirere hverandre til ekstra innsats!

Denne helga skulle jeg gjerne vært på Steinkjer med alle supre scrappedamene der, men det ble ikke tid til det denne gang. Scrappingen har jeg ikke glemt, men den må legges litt på hylla nå mens jeg forbereder konfirmasjon og opptrening. Men, heklekroken svinger seg med jevne mellomrom, og her har tepper blitt større, nye tepper blitt startet, et par ugler har flyttet inn og sopp vokser opp i greiner rundt omkring. Bilder får jeg ta når lyset er bedre enn nå på kveldene, og det er stort sett på kveldstid jeg er hjemme for tiden...

Skulle gjerne vært innom alle mine kjære venner der ute i blogglandia, lagt igjen hilsener og sett på all deres deilige vårinspirasjon, men det må vente litt dessverre. Men, jeg følger med dere innimellom slagene!

Ha en videre strålende vår alle sammen, nå skal jeg ta opp status med målebånd og *gulp* vekta...
See U!

5 kommentarer:

Pauline sa...

Hei vennen!!
Så godt å se at du er i aksjon, var rett før jeg etterlyste deg.. ;-)

Enda noen år til "konfirmajonsspøkelset" kommer her i huset, men litt trim skader ikke likevel, kan jo være greitt å få plass i bunaden 17.mai! :-D Har begynt å gå litt mer aktivt på tur jeg da... gubben har "gått av seg" 12 kilo i motbakkene utenfor stuedøra, så da kan jeg jo håpe på at noen av mine ekstrakilo også kan legges igjen der!


Ha en fin vår, høres ut for at den er kommet til Trivelige Trøndelagen også.
Lykke til med både trim og konf-forberedelser, hekling og annet!!
Kos deg mellom slaga, stoor klem!! :-)

hanne sa...

Hei Tove! Koselig å se deg igjen her inne - og koselig blir det å se deg live igjen om ca 8 uker... Jo, jeg blir gjerne med på 8 - ukers dytt- aksjonen. Har gått times-løypa mi to ganger siden torsdag og innimellom brukes tredemølla, det er deilig å bruke kroppen - så dette skal gå bra!
Nå skal jeg forberede morgendagen - ha en fin kveld og lykke til med målebånd!
Klem

Torill sa...

HEI!
Savnet deg i helga!!!
Du kommer sterkere tilbake neste år du!!
Ha en strålende deilig vår, Snuppa!

Aquarell sa...

Hei til deg også. :)
Lykke til med konfirmasjon og opptreningsprosjekt, gleder meg til å se kreative innspill fra deg igjen.
Ha en fortsatt flott uke. :)

Unknown sa...

Hei og hå! :)

Jeg fikk bakoversveis da jeg så dine resultater. *sukk*
Du er så FLINK. :)

I dag har jeg kjøpt meg nye jogge/tursko og skal prøve å HENGE ETTER deg.
I fjor snakket vi om 10 000-15 000 skritt i døgnet og vi var så fornøyde :) I år ser det ut at nivået er mye høyere, 20 000- 30 000 skritt/døgn *sukk* *sukk*

Det blir en tøff konkurranse! Men jeg gleder meg allikevel :)

Klem! ..... og jeg holder et øye med deg! hihihi ;)