fredag, april 15, 2011

Stiv og støl som ei gammal fjøl....


Litt påskestemning innimellom alt svette treningstøyet hører med ;o)
For etter å ha gjennomført ukas siste hardtreningsøkter har jeg snittskritt på godt over 30 000 skritt per dag! Jeg fant en kvcm på treningstøyet mitt i dag som var tørt...... Så ingen kjære mor her, fullt kjør gjennom alle treningsøktene!
Men, nå skal jeg kosemose og restituere den gamle kroppen ei ukes tid, og det skal bli godt... Om jeg greier å slappe av da... Hehe, ikke mye ro i ræv... for tiden!

Men nå skal påskestemningen få senke seg over heimen, med kebab til middag... Hehe, ikke akkurat norsk tradisjonsmat i påska, men det er jo ikke helligdager og stille uke ennå, så vi satser på alternativ påskemat i dag ;o)

Ha en strålende påske alle sammen, nå blir det familiedager og bare kos på meg, og jeg håper det samme for dere alle sammen. Lykke til med treningen alle sammen! Og husk Lily, jeg skal hviiiiile nå, så du må bare gå på så vi kan kjempe i år også! Du har noen dager på deg før jeg setter inn en ny spurt igjen hehe. Gå på alle sammen, bikinisesongen nærmer seg med stormskritt, kanskje jeg kan møte den til neste år i alle fall....... om jeg orker hardkjøret ett helt år burde jeg kanskje kunne våge meg ut i bikini igjen...?

3 kommentarer:

Janne sa...

Så flink du er da!:) Kos deg med god samvittighet i påska, vel fortjent:)

Liker bloggen din jeg, la meg til som følger:)) Gjerne ta en titt innom meg også, så kan vi følge hverandre, alltid koselig å møte nye bloggere:)
God påske!

Janne:)

HjemmeKos sa...

Så koselig blogg du har ;) Likte godt de søte påskeeggene..håper du kan nyte det som er oppi også !

Aquarell sa...

Så søte fugler. :)
God påske til deg og dine.