søndag, september 11, 2011

Er det frokost snart..... og er jeg invitert..?


Vår lille firbeinte ventet spent ved frokostbordet, uten egentlig å være invitert... Men hvem kan vel motstå dette uskyldige og bedårende blikket...? Vel, hun hadde egen frokost og fikk pent gi plassen over til oss andre.


Frokosten vår kom sent men godt i dag, med nybakt grytebrød, hjemmeladet frokostblanding og selvfølgelig caffe latte i koppen. Kan en søndag formiddag bli bedre...? Sola skinner ute, og snart skal joggeskoene på for å lufte meg selv og vår ovenfornevnte lille sjarmør.


Innimellom slagene hjemme, og ja det er endel som opptar tiden disse dagene, får symaskina luftet seg. Eldstemann flyttet ut i høst for å gå skole, og der skjer det saker og ting. Vegger, vinduer og dør er nymalt og fresht, senga er blitt til sofa, som nå er fylt opp med nysydde puter. Ennå gjenstår bilder og pynt, men når det er klart skal jeg nok få tatt noen stemningsbilder fra 'nystua' som er gutterom, gjesterom og spillebule når ingen sover der.

Nyt søndagen alle sammen!

2 kommentarer:

hanne sa...

God morgen, Tove! Tenkte nettopp på deg og det kan da vel ikke være tilfeldig at du nettopp hadde postet et innlegg...?
Her startet dagen med en times tur i skogen og det var godt etter flere dager "innelåst" av regn..Sitter og nyter kaffe, litt hekling og stillheten i huset. Jentene er opptatt på hver sin kant...
Gleder meg til å se bilder av nytt rom! Håper det går bra med storegutten på hybel og med deg, selvfølgelig!
Klem!!

"Mira" sa...

Skjønne vennen din! Håper den har fått frokost og luftetur nå. Smiler.

Herlig bilde. Klem,