tirsdag, august 16, 2011

Jeg = uhelbredelig kaffoholiker




































En lang sommerferie er over, og etter gårdagens regnskyll føltes sommeren ugjenkallelig over også....
Mange ting har skjedd, og etter å ha startet ferien med de tragiske hendelsene 22. juli var første del en tid for ettertanke. Fortsatt gråter jeg når jeg minnes, hører og leser om det som skjedde. Mine tanker går til både etterlatte og overlevende.

Men ferien ble også fyllt med latter og glede, da venner og kjente tok turen innom oss på hytta i havgapet. Nye drømmer dukket opp og spekulative planer ble lagt, finlandshette må hekles og ting må 'times og tilrettelegges' som Egon Olsen sa. For jeg vil tilbringe enda mer tid der ute ved havet. I roen og stillheten, måkeskrik og bølgeskvulp. Kanskje....? Mye gøy kan man i alle fall ha det rundt planleggingen!

Så kom vi hjem etter ferien, som jeg kommer mer tilbake til etterhvert, og til regnskyll. For jeg kan ikke kalle gårdagens nedbør som regnbyge.. Det var som om himmelens sluser åpnet seg! Kaosmannen er nede for telling med dårlig rygg, så det ble damene som var ute på tur i går kveld... Ja den lille firbeinte og jeg tuslet avgårde, glade og fornøyde,- litt regn skulle da ikke sette noen stopper for OSS!!? Vel, vi følte oss ikke mye som damer da vi kom hjem, mer som druknede katter..... Men deilig temperatur var det, og med godt regnhyre var jeg atter klar til tur i regnet i morres, denne gang på sykkel.

Etter disse turene i regn og plaskevær bestemte jeg meg omsider for å kjøpe meg espressomaskin, og øverst er bildet av herligheten. Bildet er lånt fra leverandøren, men jeg håper de tilgir meg siden jeg kjøpte maskina før jeg la ut bildet. Så nå gleder jeg med til å kunne starte dagene med en kopp espresso før jeg setter meg på gummimerra på tur til jobb. Det sammen med trøndelags fantastiske vær året rundt må nok bli en uslåelig kombinasjon til å være våken når man kommer på jobb?

Men, nå er pausen over på jobb og jeg må jobbe videre. Hverdagen er igang igjen, og det ser ikke ut til å bli mye ledig tid fremover heller. Til helga skal vi kjøre flyttelass, for vår kjære eldstemann skal flytte hjemmefra, og mor gråter gjerne en skvett over det også. Det skal bli utrolig rart med en mindre hejemme, TOMT rom! Vel,- blir nok ikke så lenge at det blir tomt...?

Ha en videre strålende augustdag alle sammen!

2 kommentarer:

Pauline sa...

Kaffe drikker jeg ikke, men maskina ser fin ut den! ;-)
Regner m at formen er bedre enn sist vi snaktes, siden du har kasta deg på gummimerra igjen..
Lykke til m ny kaffemaskin, flyttelass og trim utover sensommeren og høsten!

Er d all steinbæringa foran hytta som har knekt ryggen til gubbelure?? :-D

hanne sa...

Så flott kaffemaskin! Ja, den får nok kjørt seg....ikke noe bomkjøp i alle fall! Lykke til med flyttelasset i helga - og gode tanker sendes nordover herfra!
Klem