fredag, mai 06, 2011

Konfirmasjonsforberedelser i full fart!


Tiden flyr avgårde, og siden sist har det vært påskeferie på fjellet, mange lange treningsøkter og skrittellinger. Nå er det konfirmasjonsforberedelser som foregår, og søndag er den stooore dagen. Midtimann skal tre inn i de voksnes rekker, og han gleder seg til dagen som kommer. Han er faktisk ikke mest opptatt av gavene, men av at han skal bli konfirmert! Så mor har frie tøyler til pynt, i den grad det lar seg gjøre med frie tøyler når man blir ca 50 til bords og vi skal ha selskapet i industrielle omgivelser i jobbkantina... *sukk*
Men bordkort ble klarte i går kveld, pynt er handlet inn og i dag er det mat og drikke som skal slepes i hus. Kaker skal bakes, og bunad skal syes inn..... JIPPI!!!! 5 cm kan jeg ta inn i år, og nå er det bare 3 igjen til jeg er i mål!

For nå har jeg trent i over ett år for å komme inn i bunaden til konfirmasjonen. Så jeg er glad og lykkelig for at den nå kan bæres med stolthet! Vekta viser ikke de helt store endringene, men cm minsker og det er vel det viktigste...?

Men nå må jeg fyke videre! Jobbe litt til før jeg drar frem gummimerra igjen, tramper avgårde etter sølvpuss og slips, for så heim til handleliste lengre enn lang og kjøkkenbenken hvor 4 store kakebunner i dag skal stekes. Krysser fingrene for at alle marengsbunnene blir perfekte, for jeg har ikke hverken tid eller tålmodighet til å lage flere....

Kommer tilbake med rapport fra konfirmasjonen, bilder og pynt etter at kaoset har lagt seg... Når nå enn det måtte bli, hehe.

Ha en fortsatt sprek mai alle sammen!

4 kommentarer:

Pauline sa...

Lykke til med konfirmanten, og nyt våren!!
Stoor klem! :-)

Aquarell sa...

Gratulerer med å ha kommet deg inn i bunaden igjen, og lykke til med konfirmasjon og forberedelser. :)
God helg!

Nina sa...

Da er vi i samme modus ;) - konfirmasjonsforberedelser - og det hjelper jo ikke akkurat på når man skal ha den hjemme på gården - da blir det mer å fikse. Nå har vi fått et gruslass som skal freshe opp gårdsplassen - og slikt gjør seg ikke selv.

I dag skal vi derimot som gjester i en annen konfirmasjon - og bunad - jeg sa til resten at jeg orker ikke begynne å styre med bunader nå - så det blir vanlig klær. Mannen synes bunadsttrømpene klør, så han var like happy.
Om min i det hele tatt passer - det stiller jeg et stort spørsmålstegn bak. Jeg begynte å slanke meg litt - helt til jeg kom på at mormor på 88 har maken bunad til meg - som er større enn min. Og hun har blitt så tynn. Vi bytter vet du - haha. Det har jeg utsatt det problemet litt. Så flink du har vært!

Lykke til i forberedelsene ;). Hilsen Nina

Anonym sa...

Så flink du har vært som ternt for å komme inn i bunaden din!

Hva slags bunad har du? Småpsykelig opptatt av tema ettersom jeg har bestillt min første bunad ever nå - og i skrivende øyeblikk er den til montering hos sydame så jeg gleder meg til min blå nordlandsbunad er klar.