torsdag, mai 26, 2011

Hvor ble det av sommer'n...?


Den grønne vinteren er her. Den er grønn, våt og hustrig... Det var så deilig sommerstemning her i konfirmasjonstiden, men da rakk jeg ikke nyte den. Nå som jeg kan, er den over... Men, slik er det visst flere steder også, så da får vi krype inn i varmen og lengte etter den grønne sommeren... ;o)


Ellers teller vi fortsatt skritt for skritt, og i dag kom laget vårt seg hesblesende til mål. Bare 3 av lagets totalt 12 deltakere er gått over målstreken, men jeg tror ikke vi stopper for å vente på de andre på målstreken... hehe. Jeg er på kartet nå midt mellom Steinkjer og Mosjøen, og hadde det vært i RL vet jeg noen stopp begge steder som jeg gjerne skulle hatt med meg og venninner jeg skulle fått besøkt :o) Men, jeg vinket febrilsk da jeg passerte SteinkjerScreppa(n), og nå håper jeg på en pust i bakken når jeg kommer til de flotte damene i Mosjøen *klemmer* Med fortsatt over 30 000 i skrittgjennomsnitt håper jeg på å komme meg hjem til Mo i Rana en tur også før konkurransen slutter 10. juni.

Dette er en konkurranseform jeg vil anbefale flere! Dytt.no har greid å motivere meg til å komme meg opp fra sofa'n og UT! Så nå sykler jeg til og fra jobb, ja til og med i vinterkulda karret jeg meg ut til gummimerra. Jeg trener jevnlig (under konkurransen... MYE) og går masse turer med hunden. Løping fikk jeg forbud mot av min fysioterapeut, men ellers kjører jeg på med trening. Jonsvannet rundt for to uker siden, og til helga skal jeg sykle Byneset rundt er planen. For alle superspreke der ute er dette ingenting, men for meg som tilbragte store deler av dagene før på sofa'n med ryggsmerter og migrene, er dette et nytt liv! Jeg har ikke gått ned mange kilo, men allikevel har jeg nå kommet meg godt ned med 4 buksestørrelser :o)

Men i kveld er det restitusjon... Hele kroppen verker etter ukas hardkjør, og jeg vil bare soooove. Men er man først hjemme må arbeidsoppgaver utføres, og i dag er det klesvask til den store gullmedaljen. Så jeg får nok tusle ut på soverommene for å legge på rent på sengene istedenfor å sløve her på sofa'n.

Prøver å få lagt igjen noen spor etter meg rundt i blogglandia også, men jeg beklager at det tar litt tid før jeg rekker trekke pusten og svare dere søte og snille som legger igjen spor etter dere, men det kommer!

Tudelu!

4 kommentarer:

Pauline sa...

Du er jo i ferd med å bli supersprek!! :-D

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min, sommeren kommer nok tilbake skal du se!
Vi er heime på Fosen 9.-17. juli iår, artig om vi fikk til å treffes!

Klem! :-)

Ellen* sa...

Ja, hvor ble den av? Hvis du ser den, så si at den er hjertelig velkommen her óg!:o)
Nå er faktisk sola en tur innom her idag, så jeg smiler og er glad for det!
Ha ei fin helg, du spreke dame:o)

Aquarell sa...

Tror sommeren stakk nordover til oss for et par dager... :)
Har hatt deilig sol og varmt vær i helga, men desverre ser det ut til å gi seg til uka igjen... Ja, ja, forrige uks snødde det her, så kontrastene er store. Men som meng sier her :"Vi veit no pinade kor vi bor!" :)
Ha en flott uke, tror jeg skal prøve meg på å bli like sprek som deg, det trengs!!!

salige lavendel sa...

Tror det har vært litt kjølig over hele landet, men nå er det meldt varme og godvær så vi får bare håpe det stemmer og NYTE det når det kommer! Så flink du er til å trene =) Jeg har en liten sprek hundekropp som motiverer meg til å gå/løpe hver dag. Det er herlig å komme seg ut og bruke kroppen, beste medisin som finnes!