søndag, mai 15, 2011

Det går i rykk og napp.

Hit og dit, opp og ned. Jeg holder fortsatt treningen igang, men falt litt ned på skrittallet under konfirmasjonsdagene. Men, nå er tallet på vei opp igjen, og i dag fant vi ut hva den nye paartreningen består i,- gubbelurene har trekkjobben med å slepe damene rundt Jonsvannet på sykkel! Min gubbelure også. Runden rundt vannet er ikke den verste,- vi må opp fra sjøen og rett opp uten noe særlig hvile og helt opp. Hadde planen om denne runden i fjor, men det bli ikke før nå at jeg fikk mannet meg opp til turen. Snille mannen min ble med og holdt ut med meg hele veien :o)
Nå venter jeg bare på at været skal melde strålende sol igjen så trappa på hytta også kan få på beis. Jeg synes denne lyse gråfargen på platten ble nydelig sammen med den brunsorte hytta, og her ser man forskjellen på beiset og ikke beiset trevirke. Det skal bli godt med sol, sommer og hytteliv igjen!

Men nå skal jeg legge beina høyt og slappe av litt. Ble en aktiv søndag i dag med 2 1/2t sykkeltur, hjemmelaget blomkålsuppe til middag, Pavlovakake til dessert og kveldstur med hunden etterpå. Innimellom har vaskemaskin og tørketrommel fått gått jevnt, stue og kjøkken ryddet og klær lagt sammen og plassert ut til sine respektive oppholdssteder. Nå må en gammel dame ha litt hvile! See u later!

Før jeg tar helt kvelden vil jeg benytte meg av anledningen til å tipse om den skjønne premien som Ellen utlover på bloggen sin!

Jeg har selvfølgelig krysset fingrene for litt vinnerlykke, men det er flere premier så du må gjerne ta turen innom du også ;o)

3 kommentarer:

Anne Lise sa...

Det blir fint med nymalt platting! Jeg er selv i samme bransje for tiden. Det var en kjempefin farge på hytta, og herlig med blå dør. Pavalova er min favorittkake mmm... God 17-mai uke til deg :)

Ellen* sa...

Jøje meg, som du står på! Blir helt imponert!:o)
Enig i at den gråfargen passa kjempefint. Lekkert, rett og slett!
Ha ei strålende fin uke!:o)

Aquarell sa...

Så sprek du er!
Og så fint dere får det på hytta.:)
Ha en fin uke. :)