mandag, mars 01, 2010

Trådspagetti-surreri

Denne bollen ble kjøpt på Freetex i vinter, syntes den passet så godt sammen med sorthvit stilen her hjemme. Noen plass til den har jeg imidlertid ikke på vinterhalvåret,- heller ute til sommeren. Men til hekleriene er den suveren!
Nøstene med trådendene fra midten opp, og så var det bare å hekle ivei med farge etter farge.
Etterhvert som heklingen gikk sin gang utover kveldene ble det skikkelig trådspagetti-tilstander ut fra denne... Men, det var lett å løsne og jeg slapp de store flokene.

Pleddet er ikke stort nok ennå, men det dekker i alle fall beina mine godt. Det får holde for denne gang. Nå tar jeg en liten heklepause for å se om hodepinen letter litt.

I mellomtiden kan jeg krype opp i go'stolen med pleddet over meg og kose meg med et par av bøkene jeg fikk tak i på Mammutboksalget. Fikk den herlige 'Barndom på 70-tallet' av noen gode venner til jul, og den var så herlig gjenkjennende at jeg måtte sikre meg 'barndom på 80-tallet' nå. For dere som er litt over tenåringsfasen *kremt* anbefaler jeg at dere tar en titt i disse bøkene :o)

I tillegg kan jeg etterhvert begynne å planlegge hagen rundt hytta med hagebok for trangbodde,- vårt liv i et nøtteskall... Masse herlig illustrasjon i boken er det i alle fall, og jeg lengter om mulig enda mer til sol og varme etter å ha koset meg med denne noen dager.

Nå er det krim som står på planen. Ha en videre deilig mandagskveld alle sammen!3 kommentarer:

Anonym sa...

lekkert pledd!

Så genialt med nøstene i en bolle! Hva slags garn er det du bruker der? Ligner litt på mitt (Gjesdal sport)

Iallefall kjempesmart bruk av bollen. Og så blir man jo så glad av alle fargene:)

Anonym sa...

Så genialt med nøstene i en bolle! Hva slags garn er det du bruker der? Ligner litt på mitt (Gjesdal sport)

Iallefall kjempesmart bruk av bollen. Og så blir man jo så glad av alle fargene:)

T:o)ve sa...

Pleddet er heklet i bomullsgarnet Mandarin Petit, mens rundingene er fra det andre hekleteppeprosjektet mitt og er i ulike ullgarnmerker.
Fergene gjør en definitivt i godt humør ja :)