onsdag, mars 24, 2010

Det går i trening og mat...


Jeg trener og trener, jobber og spiser. Sove vil jeg gjerne mye mer av, men med jobb og familieliv flettet inn i alt går all tid bort så jeg vaser rundt som en zombie resten av tiden.
I går var det Pulsspinn med styrketrening som aktive pauser, og deretter squash. Kaosmannen er superfornøyd med å hente meg, for jeg er så pumpa etter trening at det smeller ikke ordet i meg... Kan dere forstå at det skulle være positivt...?
Hehe, stakkart mannen, to furier hjemme med munndiarre kan vel bli i meste laget selv for den mest trauste koasmannen min.Så han lager mat mens jeg dusjer etter trening, rydder og stuller rundt meg, mens jeg er stille....
Skal tro hvor lenge jeg greier være stille...?
Men jeg skal på trening igjen i morgen, da er det spinning og styrke, og fredag er det afro som står på planen. Så han får fred og ro frem til lørdag i alle fall LOL!

Stettfatet som er på bildene over er kjøpt på Cornelias Hus i Trondheim, elsker det! For vi er en fruktelskende familie på 5 og det går kilosvis hver uke. Tidligere hadde vi frukten i en skål, men da ble den nederste frukten dårlig og skviset før vi kom ned til den. Nå er alt lett tilgjengelig og den holder seg bedre. I tillegg bruker vi plass i høyden hvilket passer supert i en liten leilighet :o)

Vannkokeren er fra Alessi og var julegave til meg fra kaosmannen for noen år siden. Den er så herlig kul og morsom!
Boksene er fra House Doctor, kjøpt på Garnhuset i Trondheim. Elsker disse retroinspirerte fargene og mønsteret.Her er flere detaljer fra kjøkkenet, med Alessi eggeglass, herlig fargekick! Man kan jo ikke annet enn å bli glad av disse :o) PAL radioen har vært på mang en reise sammen med oss opp gjennom årene, og bortsett fra at batteriet har måttet bli byttet ut har den vært en trofast følger. Vi har hytte uten stråm og lavvo... ja også uten strøm, så da er det denne som redder morgenene med reiseradioen som fast høydepunkt :o)

Nå skal jeg slumre videre på sofaen mens jeg drømmer om søtsaker...
Ha en videre avslappende kveld alle sammen, nyt livet og tanken på at påskeferien nærmer seg :o)
I morgen har vi påskerebus på jobb, jeg skal trene og montere ullgenser, ta bilder av lille Sofie som har blitt anstendig, men i kveld blir det House... om jeg greier holde meg våken ;o)

3 kommentarer:

hanne sa...

Så koselig kjøkken du har, Tove!Fikk virkelig lyst til å pusse opp etter å ha sett disse bildene. Du står på - så flink du er til å følge opp treningene dine!

hanne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Pauline sa...

Så flink du er som trener så mye!
Herlige bilder fra kjøkkenet!

Ønsker deg og dine en riktig god påske!
Klem! :-)