fredag, februar 26, 2010

Vinterferie i heimen.

Det er vinterferie her i Trøndelag denne uka, og jeg har tatt meg et par dager fri for å være sammen med ungene. Oppstarten på ferien ble ikke helt som planlagt med omganssjuke til lillemor, men det ser ut til at resten av oss 'sto'han'av' så da kan man ikke klage.
Stakkars lille venn, og selvfølgelig mens vi stresset rundt for å rydde og vaske så takstdamen skulle komme seg frem til rommene for vurdering....
Neida, vi skal ikke flytte, kun revurdering på verdien for å få gunstigere rente på lånet. Leiligheten har forhåpentligvis steget i verdi i løpet av 13 år..?


Siden det er skoleferie ilte jeg avgårde for å kjøpe Knerten, både film og figur da de kom i butikken onsdag, og for dere som ikke ennå har sett filmen,- løp og kjøp! En utrolig koselig og underholdende film, og for oss som var barn på 70-tallet var det et tilbakeblikk på barndommen. Herlig!
Matboksene fra House Doctor kjøpte jeg for litt siden,- de også med et glimt av 70-tallets barndom. Herlig retro mønster og farger som jeg ikke kunne stå imot. Har håp om skitur i løpet av helga, og da skal disse være med :)Ellers er det hekling det går i mellom slagene i OL. Jeg blir så engasjert at jeg må ha noe mellom fingrene for ikke å rive dem av meg.... i alle fall deler av dem hehe.
Så heklekroken får svingt seg, og her er et par av prosjektene mine. Flere bilder kommer etterhvert, noen bilder fikk jeg sneket meg til etter at takstdamen var innom også,- en sjeldenhet at det ser så ryddig ut hjemme hos oss i kaosheimen, så det måtte jo foreviges...
Nå har ungene og jeg koset oss med kakao og kanelboller, og snart kommer husbonden heim. Endelig kan vi alle ta helg og kose oss sammen. Pizza er fast på middagsplanen, så den går nok unna mens nye OL-øvelser står på planen i kveld.
GOD HELG ALLE SAMMEN!

6 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Hei Tove... :O)
Veldig greit å hekle litt når man ser på OL, her hos meg går det mest i strikking... :O)
Flotte og koselig bilder, får litt våstemning av de, og det trenger jeg for her laver det ned.

Ønsker deg en koselig kveld!

Kristine sa...

Vi er litt i samme situasjon akkurat nå Tove. Vi er nettopp ferdig med vinterferien, Julia fikk spysyken i dag og jeg sitter og hekler bestemorruter ;)

Stilige matbokser du har fått deg.

Ha en herlig helg! *klem*

hanne sa...

Flotte bilder og ønsker deg en riktig koselig helg med pizza, OL og hekling!
Her har Helenemor sin knert fått strikket lue og skjerf...Han kunne jo ikke gå naken skal vite!

Klem

Pauline sa...

Riktig god vinterferie til dere alle, og god bedring til litjsnuppa!
Håper resten av family'n går klar.
Takk for koselige kommentarer på bloggen min!
Klem!

Julia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Julia sa...

Hei!
Herlig med ferie ja. Nå er den snart over da, men måtte inn å kommenter det flotte teppet du hekler!
Kan jeg spørre hvilket garn du bruker og hvilken str på heklekroken? Jeg tenkte å lage to slike til de nye jenterommene, så utrolig søtt ut!!

Ha en fin lørdags(OL)kveld!