fredag, desember 30, 2011

God jul alle sammen!


Det ble jul i år også, og som vanlig kom den som julkvelden på kjerringa. Det går mest i horisontalen her for tiden, og har gjort det en stund. Mye har skjedd i nær omgangskrets, og bloggen har lidd under dette. Blogging ble plutselig ikke så viktig lengre, familien fikk all min tid. Man må ta vare på dem man har rundt seg, det er ikke sikkert man har dem der for bestandig!

Så jeg tenner mange lys og lever i nuet. Koser meg med familien, med god mat og gode stunder. Det er godt å være sammen i mørketiden!

Når det gjelder julestria ble den stort sett foretatt i horisontalen... For gjett hvem som oppførte seg som Bambi på glattisen.....? Sykkelen og jeg fikk oss litt av en tur nedover bakken på holka i starten på desember, og nedre deler av ryggen fikk seg en skikkelig trøkk seksten. Så å sitte og gå har vært helt pyton. Men, nå håper jeg at både gummimerra og jeg snart kan få startet opp med turer igjen, må få trent av meg noe av juleflesket snarest!

Så jeg fortsetter min rolige juletid fra sofakroken, og ønsker dere alle en videre deilig romjulstid, og et strålende nytt år!

4 kommentarer:

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

God jul, Tove! Og straks godt nytt år! :)

Ligg i horisontalen til ryggen er på plass igjen. To smale hjul på glattisen er jo et regnestykke som sjelden går i pluss, vil jeg tro.

PS Flotte lykter!

Julehilsen fra Anna

hanne sa...

God jul til deg og familien, Tove! Takk så mye for julegaver! Ettersom mannen fikk presskanne og melkeskummer var jo din julegave midt i blinken til familien!
Skiltet ser jeg der jeg går forbi hver dag.... og smiler og tenker på deg! Klem!
Nydelig bilde av koselig bord!

Aquarell sa...

Håper du er i fin form igjen, og at neste år blir et flott år for deg og dine. :)

Godt nyttår ønskes fra nord!

Pauline sa...

Takk for iår, og riktig godt nytt år til deg og dine!
Varm og god klem til deg fra meg! :-)