søndag, november 07, 2010

Heldige meg :o)Jeg har ikke fått oppdatert bloggen min på en stund, da det har gått litt fort i svingene i høst. Men, her er litt av det som har opptatt tiden min i høst. For mellom slagene har jeg lekt meg med promaker-tusjer, og holdt kurs for noen koselige og alltiid lærevillige scrappedamer i Børsa. Det er alltid koselig å komme dit, og nye teknikker skal læres bort på nyåret, så bor du i Trondheimsområdet er det mulig å slenge seg med :o)


Dette vakre kortet med denne nydelige scrapbook-pynten lå og ventet på meg i postkassen min til helgen. Den skjønne Pauline hadde husket bursdagen min i dag og sendt meg sneglemail *smiler-fra-øre-til-øre*

Jeg er HÅPLØS til å huske dager, men setter UTROLIG stor pris på å bli husket selv, så TUSEN TAKK IP!!!! Du er bare helt skjønn :o)

Så tilbake til dagen i dag, hvor jeg er blitt ett år eldre, men heldigvis smalere og i myye bedre form enn for ett år siden ;o) Dagen i dag startet med at jeg sto opp og laget kaffe og frokost til familien,- for etter å ha ligget å ventet på kaffe på sengen til halv elleve var ryggen maroder... Akk ja, ungene ville bare være snill med mor å la meg sove lenge... Så mens frokosten ble tilberedt laget jeg klar eplekake og satte i kjøleskapet.
Etter frokost var det trimtur med damene i gata, og det ble powerwalk i nesten 2 timer, så jeg kunne nyte kaka med god samvittighet etterpå :o) Gubbelure stilte opp med biff og hjemmelaget bernaise til middag, så nå ligger jeg som et slakt på sofa'n og bare nyter roen i huset.
Bursdagsgaven må vente, for da vi i går skulle ut for å kjøpe min ønskevase var de utsolgt... Men, siden vi må kjøpe ny tv får nok vasen min vente litt. Kanskje til jul...?
Beste gaven i dag fikk heller være seriemesterskapet til Rosenborg :) :) :)

Ha en videre strålende kveld alle sammen, og jeg har lun eplekake og is om du er i nærheten ;)

8 kommentarer:

Pauline sa...

Gratulerer så mye med dagen vennen!!!
Høres ut til at du har hatt en fin feiring.
Her i huset har vi feiret gubben sin 50-årsdag i tre hele dager i helga, så idag har vi hatt hviledag... :-D
Eplekake og is får heller vente til en annen gang, ønsker deg en fin uke og gode dager resten av høsten, klem!

hanne sa...

Litt seint på kvelden for en snarvisitt, kanskje...
Gratulerer så masse med dagen, Tove! høres ut som du har hatt en skriv og energisk dag! Deilig med sånne turer :) Så hyggelig med kort i posten :)
klemmer fra sør!

Aquarell sa...

Gratulerer med overstått bursdag.:)
Eplekake hørtes jo aldeles nydelig ut.

Torill sa...

Grattis med dagen som var!!!
Hørtes ut som du hadde en flott dag:0) Nyt ditt neste år også da!!
KLEMMER fra Screppa

Ania sa...

Så kjekt, gratulerer med overstått .)

Christine sa...

Gratulerer så mye med overstått, og tusen takk for fin kommentar i bloggen min :)

Kristine sa...

Først; gratulerer med vel overstått ;-D
Så; 10 år med oppussing!!!???? her snakker vi stålkvinne tror jeg ;-) hehe.. høres ut som om dere kanskje ikke trenger nye prosjekter med det første nei ;-)
klem

Annette Thygesen sa...

Ja, gratulerer med vel overstått. Høres ut som en fin bursdag, selv uten frokost på senga.