mandag, august 17, 2009

Fornyelse av stuekroken på hytta

Det er ikke store plassen til noe på hytta siden den ikke er større enn ca 25 kvm, og oppholdsrommet er under 18 kvm... Men stuekroken har fått en liten ansiktsløfting i sommer. Fra mørkebrune trekk til spettete beige, fuskepelspledd måtte til for å dekke over en ekstra pute som ikke har trekk men som rommer gjestedyne.
For når man har liten plass må hver en millimeter utnyttes. Så gjestedyne er rullet sammen som ryggpute, og ekstra puter har fått egne trekk og fungerer som pynteputer i sofaen.
I kurven ved siden av sofaen ligger det mange pledd til å dra over seg på kjølige kvelder både ute og inne. På toppen ligger Ludde-fell fra IKEA, og dette er favorittplassen til vår lille firbeinte.Lysestakene til venstre her er loppisfunn sprayet med sølvmaling fra Mekonomen, etter tips fra Irina. De var i flott messing, men passet ikke inn hos meg før de fikk seg litt sølvfarge. Kjekt når man kan drive gjenbruk, da blir det rimelig og man kan med god samvittighet forandre eller bytte ut etterhvert.
Rosene er en avbrutt grein etter en skikkelig vindkule som varte i to dager på Fosen. Rosen heter 'Seafoam' og jeg syntes den hørte hjemme på hytta like ved havgapet. Den er en av tre som ble kjøpt nå i sommer. Kjekt å komme igang med beplantningen rundt hytta!
Pleddet til høyre fant jeg på halv pris på Cornelias hus i Trondheim for et par år siden, det er bare helt nydelig og passer godt inn i miksen på hytta. Deilig å trekke over seg på kveldene også :)
Disse koppene og dramglassene er også loppisfunn, og vist tidligere. Men jeg måtte bare vise dem frem igjen! For etter at mine kjære tante var på besøk skinner de så flott i hylla :) Kjekt når noen tar seg tid til å pusse og pynte med blomster,- takk kjære deg!
Denne helga er jeg ikke på hytta, men drømme meg tilbake til sommeren kan jeg i alle fall gjøre :)
Håper dere alle får en fortreffelig søndag!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

Dere har det jo kjempekoselig! Litt tips å hente til min lille stue her hjemme :)

Karna sa...

Så utrolig koselig dere har det...kjempe fin hytte...Og mange fine detaljer også, kjekt med gjenbruk når resultatet blir slik som dette!!!

Aquarell sa...

Så koselig dere har det på hytta.:D