onsdag, oktober 19, 2011

Møt Ugle Pugle!


Det har vært høstferie her i Midt-Norge, og jeg tok med de to minste og dro på ferie nordover. Det ble en tur vi nok sent vil glemme, både på godt og vondt. Men, det fortjener et eget innlegg og hodet mitt henger ikke helt med i dag, så jeg får heller vise litt av min kjære datters kreative krumspring!

For her er Ugle Pugle, tegnet og sydd av henne alene! Ugle Pugle har i likhet med eldstemann her flyttet ut, og de dyrker nå kjærligheten litt lengre sør i Trøndelag :) Denne ble nemlig en gave fra lillemor til eldstemanns kjæreste. Så vi samler ugler til henne, til eldstemanns frustrasjon,- som den typiske mann han er,- mer rot i hans øyne, hehe.

Vår lille firbeinte og jeg bruker dagen i horisontalen og overlater kreative krumspring til andre. Hun nyter varmen fra peisovnen og sauskinn, mens jeg knasker piller for å holde skallebanken i sjakk. En liten bihulebetennelse som ikke vil slippe taket, så i dag må jeg krype til korset og dra til legen. Imens nyter vi roen inne mens regnet pisker ute.

Ha en deilig høstdag alle sammen!

3 kommentarer:

Siv Anne sa...

Hei Tove, lenge siden sist.
Så du har vært her i taktene, skulle da ha gitt livstegn fra deg om du var i "byen" så vi kunne tatt et lite kafé besøk.
Men det er travelt å ha høstferie.

Nydelig ugle hun har laget. <3

God bedring til deg, er selv hjemme på tredje dagen og d er ganske kjedelig :/

Pauline sa...

Ugle Pugle var helt bedårende, og jeg er helt sikker på at han lyser opp tilværelsen der han er!! :-)

Riktig god bedring, klem!

hanne sa...

Syk...stakkars deg...ikke moro :( God bedring til deg, Tove!
Flink Ida er! Det er en skikkelig flott ugle hun har laget til "svigerinna" - tipper hun ble glad for den!
Klemmer!