lørdag, oktober 08, 2011

Det er høst i hagen


Ja høsten er kommet til hagen vår, og til hele Barteby'n. Med høsten følger det så mangt.. Vakre farger ute i naturen, og forkjølelse som holder oss innendørs så vi ikke får nytt den til fyllest.. En som er fornøyd med at matmor er sengeliggende er vår lille firbeinte. Hun krøller seg opp i fanget mitt på sofa'n og er i himmelriket. Deilig og varmt fang hele dagen, ingen tid alene. Ikke at hun merker at vi er borte,- hun sover nemlig hele dagen mens vi er på jobb, også når vi ikke er det. En skikkelig B-hund som gjerne sover helt til fire-fem tida på ettermiddagen non-stop.

Her i Bartebyen er det høstferie nå, så jeg håper på noen deilige dager med turer i skog og mark med ungene. Får bare se å få jaget unna denne forkjølelsen først.


Imens får jeg nyte synet av høstfargene i hagen fra vinduet. Ute veksler det nemlig mellom strålende høstvær og plaskregn. Jada, vi bor i Trøndelag, og alle sesongers vær er vel fire årstider vekslende på minutter... Men dog, det er vakkert ute i sol, ikke sant..?

Ha en deilig høst alle sammen, nå skal vi nyte dagene med fri fra skolen!

2 kommentarer:

Pauline sa...

Daaakkar... snørrete nå da!!
Goood bedring vennen!!!
Nydelige høstbilder, og hvis det kan være noen trøst angående været, så er det ikke bedre her i sørvest!

Høstferie her også, men idag er det feiring av 11-åring som står øverst på timeplanen!
Kylling og ovnsstekte poteter, med brownies & vaniljeis til dessert, yum yum! :-)

Ha en deilig høstferie, klem! :-)

hanne sa...

Trasig med forkjølelse da - god bedring til deg! Håper du får noen deilige dager i skogen med barna.... Litt sol hadde vel og vært godt. Flotte høstbilder fra hagen -
Høstferien går mot siste rest her sør, vi har fire små, mørke sprettende rundt Divatrollet - så ferien har vært alt annet enn kjedelig ;-)
Klem