tirsdag, juni 21, 2011

En hilsen fra sykesenga..

Sommerforkjølelsen tok meg igjen da jeg trappet ned etter skrittkonkurransen, så her ligger jeg på sofa'n og bøtter innpå med hostesaft og halspastiller. Forsøker å overbevise alle i min nærhet at det er sexy whiskystemme jeg har utviklet, men dessverre blir det fort gjennomsuet når hostekulene setter inn. Akk ja, bare jeg blir frisk til helga! Da er det Hovefestival for sønn og kjærest, og besøk til Hanne på Landet for meg som står på timeplanen :o) Håper jeg rekker å bli frisk til da!!!

Mens jeg igger her og synes synd på meg selv, kan jeg i alle fall vise litt av det jeg har holdt på med i vår.
Trappen til kjelleren var mørk gulnet furu og åpen mellom trinnene. Men med 3 unger, hund og masse tøy som ble tørket ble det nærmest umulig å holde det rent under trappen. Så min kjære far tettet trinnene for meg i høst, så jeg fikk flyttet hobbykroken inn under trappen. Nå fikk jeg endelig tid og anledning til å male trappen, da sambo tok med seg de to minste og den firbeinte bort ei helg. Det ble så lyst og fint! Jeg elsker nå trappen vår! Etterhvert skal jeg henge opp bilder og pynte litt, men ennå vil jeg nyte synet av det rene hvite :o)

Puten er en omsydd jøkkenhåndduk fra Ferm. Jeg er så glad i disse fuglene, og har nå tømt lageret hos Ting i Trondheim. Mamma ville gjerne ha to til den nye utestua de holder på å ordne på hytta, og som dere ser liker også den firbeinte her hjemme disse putene ;o) Sorthvitt og fiiine farger *glis*

Men nå må jeg sove litt igjen, så dere får kose dere med sommer og sol, kreative krumspring og late dager. Jeg skal trekke over meg pleddet og hviiile. See U!

4 kommentarer:

HegeT sa...

Uff, sånne forkjølelser kjenner jo ikke sin besøkelsestid...
Håper du kommer deg fort på beina igjen, og rekker alt du har på "skal-gjøre-lista".....

God bedring...:-)

klem
HegeT

Mamsens hus sa...

Så fin trappen ble og flotte puter du syr. :)
Riktig god bedring.
Håper du blir fort frisk. :)

Torill sa...

God bedring!!!
Og så hvitt og fint!!! KNALL!!
Skjønner godt du ble fornøyd!!
klems

Pauline sa...

Næmmen... forkjøla nå!?
Riktig god bedring!!

Tøff pute du har laga, og trappa ble jo skikkelig hvit! :-)

Jeg er klar for tur til Hosnasanden i ferien, bare værgudene er m oss...

Nyt sommeren så lenge, kos deg på sørlandet!

Klem!! :-)