onsdag, desember 22, 2010

Det lakker og lir mot jul...


Det står til liv her i kaosheimen. En lang høst med mange prosjekter går mot slutten, og nå har sola snudd og vi går igjen mot lysere tider. Jula nærmer seg med stormskritt, vi er ikke helt klare ennå, men forsterkninger er kommet i hus. For jeg ligger her og ser på at andre jobber. Mormor og unger baker pepperkaker på kjøkkenet nå, mens jeg sitter her på sofa'n uten lov til å gjøre noe. Ikke lett nå rett før jul, men må man så må man. For jeg er nyoperert og får ikke løfte noe, ja ikke engang strekke meg etter noe. Så i morgen skal jeg sette meg ned med garn og pinner. Kan jo ikke bare sitte i ro nå før jul :o)

Julegaver kom omsider til posten i dag, så de som venter må nok dessverre smøre seg med tålmodighet i år. Julekort blir til romjulskort, men kanskje hyggelig det også? Jeg håper vi snart kommer i rute med ting igjen, men først står ro og hvile på planen, i 4 uker.... Her er et par av julekortene jeg lagde i høst, så får dere ta disse som en julehilsen i år :o)Vinteren har satt seg fast her i Trondheim, og det ventes mer kulde i jula. Har knapt sett plussgrader her på to måneder. Så jeg er glad for at høsten er blitt brukt til å sette inn nye vinduer i kjellerstua og fått innstallert ny vedovn oppe, samt den gamle i kjelleren. Det har kommet godt med i disse iskalde dagene! Så nå fyrer vi med ved og venter på jula :o)

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul, og snakkes vi ikke før, så også et riktig fabelaktig nytt år!
Juleklemmer fra Trondheim!

7 kommentarer:

hanne sa...

Ja, da får du høre på legens befaling -sitte stille og gjøre ingenting! Håper du kommer raskt til hektene igjen og at alle plager nå er borte ;) Har nok tenkt på deg - og sendt noen velmenende tanker oppover ;) Ha en riktig trivelig jul, Tove! Vet at du blir godt tatt vare på:)

toi9 sa...

Du får prøve å nyte å bli oppvartet i jula, og framover :)
Ha ei riktig fin jul og et strålende 2011.
Julehilsen og klem fra andre siden av fjorden :)

Pauline sa...

Nyoperert??!!
Ja, da må du bare se til å holde deg i skinnet!!
Riktig riktig god jul!
Klem!

Lilly sa...

Riktig god jul og godt nytt år, Tove.
....ønsker deg alt godt i 2011.

Klem!

gudrun sa...

GOD JUL min kjære venn!!

Tea Jenssen sa...

god jul :)

Aquarell sa...

Fortsatt god jul til deg og dine, og et riktig godt nyttår. :)