tirsdag, mai 11, 2010

No pain no gain!

Skrittkonkurransen fortsetter videre fremover til 18. juni, men jeg har per i dag estimert ankomst til Kristiansand den 21. mai *glis* Ikke at jeg har tenkt å slutte der, men morsomt å ha et gjennomsnitt på over 22000 skritt per dag eller hva...? 
Men det koster.... Oppe halv seks for å dra på trening før jobb. Selvfølgelig sykler jeg dit og deretter videre til og fra jobb også, og i dag ble det trening etter jobb også. I tillegg har jeg fått unna over 13000 skritt på skrittmåleren i dag.
Men beina verker og centimetre forsvinner..... sukk.... LOL! Hadde mål om å få på meg bunaden til neste år, men i dag måtte jeg prøve den... og DEN PASSER!!!! Litt stram ennå i midja, men det er ikke noe stress, og jeg gleder meg til 17. mai, for da skal den på og være fin på meg for første gang på 4 år JIPPI!!!!! Da gjenstår bare de forferdelige skoene.... *sukk* Det blir nye til neste år, nå rekker jeg ikke finne noen gode, dagene innen den tid er fyllt til randen med hagearbeid, fjellturer, båtutsetting og sykling. Men så lenge bunaden passer skal jeg nok holde ut skoene *smil*
Så det blir lite blogging for tiden, men nå vet dere i alle fall at jeg er i live! Still going strong!

14 kommentarer:

Ellen* sa...

Så flink du er!! Jeg er skikkelig imponert. Søstra mi er med på den skrittellerkampanjen, og hun kommer innom og drar meg med på kveldstur når hun syns hun har for lite skritt - men det er bare da jeg får trimma noe... Sukk...en vakker dag skal jeg også bli sprek...;o) Så artig at bunaden passa - du får kose deg på 17.mai!:o)

Siv Anne sa...

Så flink du er Tove <3 Du kan jo være superstolt av deg selv.

Så herlig at du kommer deg inn i bunaden. Jeg elsker min.
Og "vi" har jo den nydeligste bunaden av alle da ;)

Ann Hedvig sa...

Oi, det er jammen meg ikke verst, å ha gått seg inn i bunaden sin :o)

Er imponert jeg, 22000 skritt er jo alvorlig mye da!

Kos deg med familien på 17 mai, i bunad!

klem

Villblomsten sa...

Så flink du er !! :-)

jeg ønsker meg også nye ( og Gode ! ) bunadsko .. Tenker med gru på hvor vondt vi skal få på beina ...

ha en fin dag :-)

Godt Isolert/Victoria sa...

Så flott at bunaden passer!! Du er kjempeflink!! :)
Masse lykke til videre med skrittkonkurransen!

Beatemor sa...

Så flink du er! Prøver å holde følge jeg også (er også med i konkurransen på dytt), men har ikke snitt på mer enn ca 9500. Målet er å ha snitt på over 10000, er fornøyd med det siden jeg vanligvis ligger på 3000!!! Horribelt!!

Snuskefrua sa...

Gratulerer med at bunaden passer! Det gjør ikke min, men dog den andre veien. Jeg var så heldig å arve farmors gamle bunad, men hun var nesten 15 cm lavere enn meg. Så da kan du tenke deg... Så gøy at du har nordlandsbunad, selv har jeg og min datter grønn! Lykke til videre.

Klem fra Tina

ellen sa...

Supergrattis, jeg skal prøve min etterpå, gruer meg litt Tror det må sikkerhetsnåler til i år. Kom hit via journalingkurset på ScrappeHuset Skal lese det senere i dag. Så fine layouter, og ja, jeg elsker håndskrift!!!

Ellen* sa...

Hei igjen!:o)
Takk for besøk i bloggen! Jeg er ikke så skvetten sånn fargemessig, nei (men grønnfargen er ikke fullt så selvlysende som den ser ut på noen av bildene altså...)
Bildet i rammen er rett og slett et kort - tror jeg kjøpte det på Tate Modern. Men jeg googlet det og fant det her:
http://www.blujay.com/item/Postcard-Series-for-WOMEN-I-Have-To-Keep-Shopping-7220000-2999958
Ha ei sprek helg! (jeg kjøpte "walking-sko" igår - det er vel et skritt i riktig retning;o))

Pauline sa...

Som de ville sagt her jeg bor:
"Ska sei!!" :-D
Nyt hvert åndedrag, kos deg med bunaden som passer, fjell- og båtturer og andre mai-syslerier!
Klem!

Gladie sa...

Å hjelpes så flink du har vert - og ER!!! Grattis, Tove :)))

Anonym sa...

mektig imponert rett og slett!!!

toi9 sa...

Kor flenk du e, Tove !!!
Sku ønska e passa bunaden min, men da e mange kilo og år sia.....Fikk sydd han inn sist e brukt han også :/ Det var i de slimme dagan, hehe.......Men e ska telbake dit en dag, time vil sjå, når ?=D

Ha ei kjempefin langhelg og en fin 17.mai :)

Toini=)

Rønnaug S. sa...

Å. Du verden! Må si du imponerer. Det der står det respekt av. Kan du sende meg litt inspirasjon til sånne ting? Etter en ettermiddag med bittelitt fyskisk arbeid var jeg rimlig pudding i går kveld. Det bør skjerpes.....