torsdag, mai 20, 2010

JEG ER I MÅL!!!!!!!!

I morres tuslet jeg i mål i årets skrittkonkurranse på jobben, og det er ikke gått halve tiden av konkurransen engang *glis* Men, jeg skal ikke slutte nå, Sandnes er neste mål og jeg har fått med meg et par spreke damer som også vil ta den turen med meg, så da er konkurransen igjen oppe å gå. Ja har man konkurranseinstinkt, så har man det.
Over 23000 skritt per dag i gjennomsnitt, så det er bare å trø på videre så jeg kommer meg i mål videre også.

Husarbeis, prosjekter og blogging blir det lite tid til, men jeg vpr strålende fornøyd med plass i bunaden min på en strålende 17. mai ute på Fosen.. Det er så kjekt å feire på små plasser, hvor hele bygda må være med å gå for at det skal bli tog :)
På brygga vanket det is på alle, men det var så kaldt at jeg sto over... Deretter var det sodd til middag og et bugnende kakebord. Klokken 3 var hele feiringen overstått. Kjapt, effektivt og superkoselig.

Her er et av mine scrappeprosjekter fra Steinkjerscreppa i vår, med bilder fra nærmiljøet vårt. Det er definitivt grønnere nå, og turen er gjentatt mang en gang de siste ukene. Senest i går ettermiddag. Kjekt med hund, da MÅ man ut å sanke skritt :)

Ha en videre strålende uke og Pinsehelg alle sammen! Jeg satser på go'vær :o)6 kommentarer:

Pauline sa...

Du e' go'e!! :-D
Er forresten helt sikker på at jeg så deg på bilde i FF, i bunaden på 17.mai! ;-)
Ha ei riktig fin pinsehelg, klem!

ToneF sa...

Bravo!!! Flink du er :o)
Gratulerer så masse!!!

Sees snart håper jeg.

Ha en strålende pinse! Klem :o)

Beatemor sa...

Gratulerer! Så flink du har vært. Jeg nærmer meg vel Tønsber tror jeg, så har nok et stykke igjen. Satser på å få sanket litt skritt i helga! Herlig Lo! Digger de spreke fargene!

Beatemor sa...

... det var visst Porsgrunn jeg mente... hehe.

Godt Isolert/Victoria sa...

Gratulerer så masse! Du er kjempeflink! :)

Ann Hedvig sa...

Gratulerer Tove!

Kanskje jeg må finne frem min skritt teller å la meg inspirere....

Ha en riktig god pinsehelg!