torsdag, juli 09, 2009

Sommer-modus

Vi har gått i dvale her hjemme etter at skolen tok slutt. Det ble litt mye fart rundtomkring, så etter x antall skoleavslutninger, og ja det blir mange med 3 unger, og ikke mindre når en er ferdig med barneskolen og en med ungdomsskolen.
I tillegg har jeg hatt noen energikick med scrappekurs innimellom, sammen med bursdager, hytteliv, fotballcuper og masse jobb. Da to av ungene tok ferie til farmor og mormor fikk vi gjort unna en herlig shopperunde til eldstemann på Moods of Norway og nytt sykkelsete til mor samt nye kondombukser til begge oss gamle sa det stopp.
Bom stopp.
Så med huet under armen og armen i bind har jeg tilbragt store deler av siste uka på sofa'n med smertestillende, og avsluttet i dag med begravelse til en kjær gammeltante som til sist fikk slippe mer.

Nå er vi klare for sommeren her i trøndelag, og satser på at sola ikke har skint fra seg nå som vi endelig kan krype ut for å nyte den...

Her er imidlertid en liten 'sneak-peak' på sengeteppet jeg holder på med til lillemor.
Skikkelig herlig retrofølelse!Som jeg nevnte her om dagen er svarthyllblomstsaft en smak av sommer, deilig sommer! Vi har nå fått 10l saft på flasker og i fryser, og er klare for å nyte tilværelsen igjen. Det er så deilig, og med litt brus i blir det en velkomstdrikk enhver sommerfest verdig.I naboens hage er det masse deilige blomster, og jeg var så heldig å få hente meg inn peoner av henne. Her står de og pynter opp på hagebordet vårt hjemme, jeg bare elsker disse blomstene der de står i all sin prakt!


Med sommer følger også sko, og denne sommeren har lillemor og jeg fått oss skikkelige helsesko fra Birkenstock. Damen i butikken sendte også med oss hver vår neglelakk og lipsyl, dessverre rakk vi ikke pynte neglene før vi måtte ut å forevige oss, men det får vi ta igjen etterhvert.


GOD SOMMER!

5 kommentarer:

Pauline sa...

Herlig retroteppe og flotte sandaler Tove!!
Høres deilig ut med svarthyllsaft også!
Håper du får samla krefter og energi i sommer, kanskje vi treffes..??.. ;-)
Sommerlig klem!!

Aquarell sa...

Hylleblomstsaft høres godt ut. Herlig flott teppe, og flotte blomster.
Ha en fortsatt flott sommer.:D

Gladie sa...

Så stilig sengeteppe! du har det i det hele tatt lekkert rundt deg etter som jeg kan se av bloggen :) Fortsatt god sommer - og god bedring! *klem*

tinemor sa...

Så artig teppe du holder på med!

Kjersti sa...

Heia, long time no see - det teppet blir jo kjempelekkert !