tirsdag, april 04, 2006

LiveStrong


Har du sjekket ut Papirgleder.no's nyeste Kreative sider???
Sjekk her: http://www.papirgleder.no/kreativ/kreativ.htm
Utrolig mye flott inspirasjon å hente her :o)

Denne siden er også hentet fra disse sidene, og er en side jeg laget av vår midterste sønn Even, som har hatt en tung vinter. Han har mistet så mange rundt seg i sine omgivelser og i familien vår. Dette har vært en tøff tid for oss alle, men den det virkelig har vært tyngst for er nok han. Han er så full av empati, så øm og sårbar. Han er en helt unik gutt som vi er så utrolig glade i, og som det har vært vondt å se gjennomgå alt han har gjort i vinter.

LiveStrong er navnet på organisasjonen som Lance Armstrong har vært med å starte, for kampen mot kreft. En verdensomspennende kampanje har pågått i lengre tid nå, med salg av gule armbånd til inntekt for forskning.
Denne fantastiske idrettsmannen som har trosset kreft og motgang, og sist sommer vant han Tour de France for 6. gang. En helt fantastisk prestasjon!
Her kan du lese mer om organisasjonen: http://www.livestrong.org/site/c.jvKZLbMRIsG/b.594849/k.CC7C/Home.htm


For my friends who don't speak Norwegian:
Have you seen these amazing pages at Papirgleder.no?
Even for you who don’t speak Norwegian, there’s a lot of inspiration to find there :o)
Check this out:
http://www.papirgleder.no/kreativ/kreativ.htm

This page’s also from these pages, and is a page that I made for our son in the middle who’s had quite a rough winter. He’s lost many people in his nearest environment and in our family. It’s been hard on us all, but he’s really been troubled with it. He’s a wonderful boy, emphatic, tender and thoughtful. A unique boy that we all love so much, and it’s been hard to see him suffer like he’s done this winter.

LiveStrong is the organisation that Lance Armstrong stands in front of. A world wide organisation against cancer.
Don’t you just love this man??? Fabulous athlete, who’s fought back cancer and last summer won the Tour de France for the 6th time! Just amazing!
Here’s more about the organisation:
http://www.livestrong.org/site/c.jvKZLbMRIsG/b.594849/k.CC7C/Home.htm

1 kommentar:

Aashild sa...

Tove - for en sterk LO! Takk for at du deler også slike ting, ikke bare vår og solskinn.

Klem