onsdag, januar 16, 2013

Det går i rykk og napp...

Det siste året har vært preget av mye rygg på godt og vondt. På vei til jobb i desember for over ett år siden hadde jeg et heidundrende Bambifall på sykkelen. Resultatet ble stort skiveprolaps i rygg og ødelagt halebein. Dette har satt meg helt ut, og jeg har ikke fått fulgt opp hverken blogg eller pleid mine venner rundt omkring. Det vil fortsatt ta tid før jeg er tilbake for full maskin, men jeg er på vei fremover. En vakker dag kommer jeg innom dere alle for en oppdatering på hva som har skjedd i løpet av dette året hvor jeg har vært av på alle plan.

Mange småprosjekter fra sofakroken har det blitt, 12 Skappel, 4 Marius og to selvkomponerte gensere er strikket, et helt lass pulsvarmere føk ut dørene som julegaver, luer og Arne & Carlos strikkedukker med fulle garderober er blitt strikket. Nå pusler jeg med papir igjen, men denne gang i formen av origami. Må være overkommelig fra sofakroken fortsatt. Snart er det nål og tråd som skal frem i dagens lys, men mer om det senere.

Takk til alle dere som trofast har fulgt med på bloggen, spent på livstegn fra denne kanten, og takk for alle hilsener både på mail, telefon og sneglepost! Det har varmet mer enn dere kan ane!

 
Nå skal jeg krype opp i sofakroken igjen med en kopp espresso, og lar dere nyte denne herlige velkomsten fra en Kafe ute på Austråt på Fosenhalvøya imens. Man kan vel ikke bli annet enn glad av denne? Ha en videre strålende dag alle sammen, snart er det helg! Og jeg lover å komme tilbake med kortere intervaller snart ;)
 
Ses snart!

3 kommentarer:

Aquarell sa...

God bedring til deg. :)

banglamarie sa...

Ønsker deg et godt år og at det må gå rette veien med helsa :) Håper du får en god helg. Kos deg med spøt og andre kreative sysler. Klem

banglamarie sa...

Ønsker deg et godt år og at det må gå rette veien med helsa :) Håper du får en god helg. Kos deg med spøt og andre kreative sysler. Klem