mandag, april 23, 2012

Tiden flyyyyyr......
... når man ligger på sofaen....

NOT!

Ukene går, ryggen blir bedre dag for dag, men dette tar aaaltfor lang tid for ei utålmodig dame! Bloggen har lidd grunnet manglende inspirasjon. Ikke mye nytt som skjer når man går turer lang den samme stien dag ut og dag inn, og tilbringer resten av tida innomhus i horisontalen.

Men jeg skal ikke klage. Det blir bedre. I dag skal sommerdekkene på gummimerra, og så kan hun få luftet seg litt, for første gang siden januar! Det skal bli godt å få begynne med opptrening nå! Å sitte er fortsatt det verste jeg gjør, men nå er humøret på vei tilbake :)

Strikkepinnene har fått kjørt seg, så nå har jeg strikket 2 marius tunikaer, 2 marius gensere, 1 marius lue, 2 strikkedukker med stoooor garderobe samt at mine hjemmesydde kaniner har fått selvkomponert tøy så de skal slippe å fryse i den kjølige vårluften... Jeg skal få tatt bilder etterhvert, og kanskje jeg kan få installert fotoredigeringsprogram på den nye pc'n oxo..?

Innimellom slagene er det wordfeud det går i, og vil du spille med meg heter jeg T:o)ve.

Ha en videre strålende uke alle sammen!


2 kommentarer:

Ellen* sa...

Oioioi - ligger du ENDA? Stakkars! Jammen godt å høre at det går bedre og bedre i det minste! Forsiktig på sykkelen nå da...!
Jeg har vært 'indisponert' sjøl, og bloggen lider, men tror den skal vekkes til live snart. WF-invitasjon sendt!:o)
God bedring! Klem, E*

Pauline sa...

Godt å se at det er liv i deg, skjønner godt at det tærer på humøret å ligge "brakk" så lenge, stoooooooooooooor klem!!
Vær forsiktig når du skal lufte gummimærra nå da! ;-)