søndag, november 06, 2011

Det er høst på Rotvoll


Høsten er kommet, og i går benyttet vi oss av anledningen til å ta med kameraet ut på tur. Det er for mørkt når vi kommer hjem fra jobb ellers i uka, men med en nydelig høstdag var det deilig å kunne ut å ta litt bilder igjen.

Fortsatt er det enkelte blomster som titter forvirret frem, varmt som det er. I fjor på denne tida var det sprengkulde, og i år er det samme temperatur som i juli... Akk ja, juli i Trøndelag... Men deilig å ha slike dager i november er det i alle fall!

Men nå er det tid for litt innesysler til tross for godværet. Mannen er ute for å vaske syklene, mens jeg skal bake en eplekake til kveldskaffen. Bursdag i huset i morra, men med full timeplan blir det lite feiring, så vi får ta litt kos i dag istedenfor.

Videre deilig søndag alle sammen!

3 kommentarer:

Pauline sa...

Så fiiine bilder!! (men glad det ikke er min båt...)
Mildværet varer og varer her i sørvest også, men fikk opp litt julestemning likevel idag da! ;-)
Eplekake til kveldskaffen hørtes deilig ut, kos dere!!
Klem! :-)

hanne sa...

Deilig å lufte kameraet litt, ja... og temperaturene...ja, det er merkelig. Jeg synes det er fantastisk deilig med varmegrader og vil helst slippe kulda i det hele tatt. Vi skal også feire en bursdag i morgen - en forsinket sådan.. Synes å huske at det er en jeg kjenner som har bursdag i morgen...klem til deg, Tovemor!!

Heidi sa...

Kjempefine høstbilder.